Réactions

Quelques uns des nombreux reactions
a propos de notre methode

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik vond jullie leermethode fantastisch door gebruik te maken van filmpjes en lesgerichte toetsen. Examen afgelegd: 13/09/23. Punten: 44/50.

FORUM / zaterdag 23 september 2023 / Senne V. uit Zottegem

RIJBEWIJS B – 50/50

Michelle B.
2580 Putte
50/50
Ik heb veel geoefend en uiteindelijk tot een mooi eindresultaat gekomen!

FORUM / zaterdag 23 september 2023 / Michelle B. uit Putte

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik wil jullie heel erg bedanken! Ik heb dankzij jullie 48/50 gehaald. De leermethode is heel erg duidelijk en makkelijk te onthouden! Ik ga dit zeker aan mijn vrienden aanraden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 23 september 2023 / Eda C. uit Lokeren

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik ben geslaagd op jullie examen theorie online met 42/50.
Mijn naam is Jana B. Mijn gemeente is Hemiksem, 2620. Ik heb 8 dagen genomen om te kunnen leren en het werkt fantastisch! Telkens de lessen opnieuw kunnen bekijken en de kleine examens per les zijn geweldig!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 23 september 2023 / Jana B uit Hemiksem

RIJBEWIJS B – 46/50

Mening:
Na alles te lezen op deze site met de oefenvragen en de AD RANDUM vragen, heb ik mijn theoretisch examen (B) behaald in Bree met een score van 46/50. Super site!!

FORUM / zaterdag 23 september 2023 / Esma T. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vond jullie leermethode zeer efficiënt! De proefexamens zijn ook een goede voorbereiding.
Op 11/09/2023 was mijn puntentotaal 49/50.

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Siel S. uit Heverlee

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs B. Ik vind het een goede leermethode vanwege de diverse herhaling (audio-visueel, op papier en oefeningen). Score: 47/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Lotte M. uit Beveren

RIJBEWIJS B – 45/50

Dag beste gratisrijbewijsonline,
Mijn naam is Jade R. en ik legde op 11/09 mijn examen af. Dankzij jullie boek slaagde ik met 45/50. De leermethode was heel effectief omdat je kon plannen welke lessen je nam. De oefeningen hielpen het meest. Mijn gemeente is Leuven.
Nog een fijne dag.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Jade R.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met een 49/50. Jullie lessen zijn goed uitgewerkt en super duidelijk. Ik heb veel van jullie oefenexamens gemaakt en behaalde telkens tussen 48 en 50. Hierdoor wist ik dat ik er klaar voor was. Jullie website blijf ik zeker aanraden!
Dank u voor de fijne leerervaring.
Mvg

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Chloë E. uit Wemmel

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Dankzij jullie boek ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen, met een 50/50! Ik vond vooral de oefenvragen heel handig, samen met de proefexamens. Ook het feit dat er zo veel figuren in het boek staan, vind ik heel aangenaam! Zo geraak je echt heel snel door een groot aantal hoofdstukken.
Bedankt voor de duidelijke uitleg!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Iris R. uit Halle

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik vond dat de leermethode en de vragen heel goed aansloot bij het echte examen. Voor maar €3,50 kan je echt niet misgaan. Alles was super duidelijk, het heeft me ook maar 2 dagen geduurd om te slagen met 49 punten.
Bedankt voor de goede leermethode!!

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Lucas V.M. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond deze website erg duidelijk en mijn theorie was vervallen dus moest ik opnieuw theorie gaan afleggen. Ik ben geslaagd met 46/50 op mijn theorie-examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 16 september 2023 / Jeevanjot S.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij de fantastische leermethode heb ik met veel plezier mijn theoretisch rijbewijs B gehaald met 49/50 op 8/09/2023. De leermethode wordt leuker wanneer je verder in de lessenreeks komt en wanneer je de methode stap voor stap gebruikt slaag je gegarandeerd voor je examen. Veel succes!

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Noah L. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben ontzettend blij om vandaag met jullie te delen dat ik onlangs mijn theoretisch rijexamen heb afgelegd en een score van 45/50 heb behaald! Het voelt als een grote mijlpaal in mijn leven, en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen, vooral wat betreft deze geweldige website die me heeft geholpen om dit mooie resultaat te bereiken.
Het theoretisch rijexamen is voor velen van ons een spannende en soms stressvolle uitdaging. Ik was vastberaden om goed voorbereid te zijn en slaagde erin om deze website te vinden die van onschatbare waarde bleek te zijn. Deze website bood een schat aan oefenmateriaal en bronnen die me in staat stelden om mijn kennis en begrip van de verkeersregels en -voorschriften te vergroten.
Wat me meteen opviel, was het uitgebreide aanbod van oefeningen op de website. Er waren talloze oefenexamens beschikbaar, en ik kon mijn vaardigheden op elk gebied van het theoretisch rijexamen aanscherpen. Van verkeersborden tot voorrangsregels en van snelheidslimieten tot alcoholpromillage, de website had het allemaal.
Mijn score van 45/50 op het theoretisch rijexamen was zonder twijfel te danken aan de geweldige website die ik gebruikte. De duidelijke uitleg en gedetailleerde antwoorden op de oefenvragen hebben me geholpen om mijn kennis op te bouwen en mijn zwakke punten aan te pakken. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zonder deze website niet zo'n indrukwekkende score had kunnen behalen.
Dus, als je binnenkort je theoretisch rijexamen gaat afleggen, raad ik je ten zeerste aan om deze website te gebruiken. Het is een waardevolle investering in je toekomst als bestuurder en zal je helpen om veilig en verantwoordelijk de weg op te gaan.
Bedankt aan de makers van deze geweldige website voor hun waardevolle bronnen en voor het bijdragen aan mijn succes op het theoretisch rijexamen. Ik ben erg dankbaar en kijk nu uit naar mijn praktische rijlessen en uiteindelijk mijn rijbewijs.
Veilig rijden en veel succes met jullie examen!
Met vriendelijke groet,

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Siemen D.B.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie topleermethode ben ik geslaagd voor mijn theoretisch examen! Na het beantwoorden van alle vragen en het bekijken van elk filmpje die bij iedere les hoort, ben ik er meteen ingevlogen en heb ik meerdere proefexamens gemaakt. Met als resultaat dat ik op 01/09/2023, 47/50 heb gehaald!
Mvg.

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Lika F. uit Pulle

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Door het gebruiken van jullie boek ben ik geslaagd voor mijn theorie examen. De les vragen en de proef vragen hebben mij echt geholpen en alles was heel ordelijk opgedeeld waardoor het leren snel vooruit ging. Mijn resultaat: 45/50.
Mvg

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Cara M. uit Beveren

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Dankzij jullie website kan ik nu trots meedelen dat ik geslaagd ben op het theorie-examen met een score van 44/50!
Ik kan dan ook niets anders dan heel tevreden zijn met deze website. Ik had wel een boek ter mijn beschikking, maar ik kwam er al snel achter dat dit verouderd was. Het is ook net datgene dat me zo hard meeviel aan deze website: alle uitleg is correct en actueel. Ik heb de website al aan verschillende vriendinnen aangeraden die hun theorie nog niet haalde.
Kortom ik ben fan!

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Ethelle M, uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vond jullie website uitstekend om me te leren, deze is veel volediger dan andere sites die je kan gebruiken. De oefen examens vond ik het beste aspect van de site, Punten 48/50.
mvg

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Toon V.H. uit Wetteren

RIJBEWIJS B – 44/50

Deze site is heel gestructureerd om de theorie te leren. Er is ook een ruim en gevarieerd aanbod aan oefeningen en proefexamens. Zeker een aanrader!! Ook de bijhorende filmpjes zijn erg handig. 44/50.

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Loise L. uit Zillebeke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik vond de leermethode zeer effectief! Door de combinatie van het handboek, de bijhorende filmpjes, de oefenvragen en uiteindelijk ook de talrijke proefexamens had ik op enkele dagen tijd de leerstof goed onder de knie en was ik klaar voor het theorie examen te gaan afleggen met succes!
Ik heb 47/50 op het examen behaald.
Ik heb het examen op 30 augustus afgelegd in Oostende.
Mvg

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Amber K. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb donderdag mijn theorie gedaan in het examencentrum in Deurne. Ik behaalde een 48/50 door jullie leermethode! Ik heb zowel het boek geleerd als de oefenvragen gemaakt en de oefenexamens. Er waren vragen die ik precies al had gezien en die daardoor heel vlot gingen met dank hiervoor, ook zijn de hoofdstukken heel logisch opgedeeld!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Kaydee J. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik moet jullie bedanken! Dankzij jullie website en ludieke, effectieve en doeltreffende leermethode ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen. Wellicht heb ik een 45/50 behaald (op 8 augustus 2023)!
Ik had voor mezelf eerst een deadline geplaatst, maar ik had nog niets gestudeerd; geen boek of computerprogramma. Dan had ik van vrienden gehoord dat jullie boek, website en leermethode ideaal waren voor het studeren van de theorie. Ik kon ook voldoende oefenen tijdens de periode die gekoppeld was aan de aangekochte code. Alles was gewoon top!
Nogmaals bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Victoria V, uit Lembeek

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte,
Ik ben heel blij dat ik jullie website heb gebruikt om de theorie voor het examen (rijbewijs B) in te studeren. Ik was 2 dagen voor het examen klaar met leren en had daarom genoeg tijd om de proefexamens te hermaken. Jullie leermethode is zeer goed! Na elke les had je vragen over de les om te testen of je het wel echt begreep. De theorie staat ook heel ordelijk en overzichtelijk op de website waardoor het gemakkelijker was voor mij om deze theorie in te studeren. Ik ben heel blij met mijn resultaat en met de keuze die ik heb gemaakt van website voor het instuderen.
Datum: vrij 01/09/2023. Behaalde punten: 46/50.

FORUM / donderdag 14 september 2023 / Sanae A. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Na de eerste keer er niet door te zijn geweest doordat ik de leerstof niet goed genoeg beheerste, heb ik nu extra goed geleerd met jullie site en in Alken een schitterende 49/50 gehaald. Ik vind het heel fijn dat de leerstof wordt herhaald in een filmpje, in het boek en dan nog eens in oefeningen die je meteen erna maakt. Het zorgde ervoor dat ik minder snel wou opgeven, het voelt meer haalbaar om zo de leerstof in opgedeelde kleine stukjes te leren. Het was aangenaam!

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Janne D. uit Landen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Dankzij jullie ben ik geslaagd voor mijn theorie examen. Ik heb 2 maal alle oefeningen gemaakt en meerdere keren de proefexamens. Ze hebben me geholpen om 48/50 te behalen. Alles wordt zeer goed en duidelijk uitgelegd. Dit is een zeer goed site als je wil slagen!
Groetjes

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Irem T. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben dankzij jullie website meteen geslaagd voor mijn theorie-examen met een score van 47/50. Ik ben hier zeer dankbaar voor. Ik heb de theorie, die zeer goed georganiseerd en gecategoriseerd is, heel vaak bestudeerd. Verder zijn de proefexamens super om jezelf te testen. Nadat ik een gemiddelde van 49 had bij de proefexamens, wist ik dat ik er klaar voor was.
Mvg

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Maarten D. uit Edegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo!
Ik slaagde voor mijn theorie examen en behaalde een score van 46/50. Examen afgelegd in Kontich
Zonder jullie oefen xamens en filmpjes had ik het nooit gekund. Alles is zeer duidelijk !

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Oumayma B uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie methode ben ik op 1/9 netjes geslaagd (47/50) voor het theoretisch rijexamen. Door het leerschema goed te volgen ben ik zonder stress naar het examen gegaan en is het ook gelukt. Jullie boek en site zijn zeker een aanrader!

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Hortense VdB. uit Lier

RIJBEWIJS B – 49/50

Junior A. 49/50,
Ik vond de leermethode heel goed, het heeft me zeker geholpen. Als ik het allemaal zelfstandig zonder deze methode zou moeten leren zou het veel moeizamer en moeilijker zijn geweest.

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Junior A.

RIJBEWIJS B – 45/50

Goedenavond beste,
Ik ben Nikola M. uit Zelzate. Ik had deze middag mijn theorie examen voor rijbewijs B. Een vriendin van me had me jullie boek en leermethode aanbevolen. Zo ben ik van start gegaan. Na het boek doorgenomen te hebben, heb ik me heel erg gefocust op de oefeningen en al zeker de proefexamens. Met trots kan ik zeggen dat ik direct geslaagd ben met een score van 45/50. Ik raad het iedereen aan!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Nikola M. uit Zelzate

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Mijn naam is Eva D, ik kom uit Poperinge. Deze week oefende ik op jullie platform voor mijn theorie. Vandaag ben ik voor de eerste keer naar het examencentrum gegaan en ik ben geslaagd met 43/50. Dit dankzij jullie leerplatform!
Mijn mening over jullie leermethode is dat ik het fijn vind hoe goed alles uitgelegd wordt. Je weet direct wat je juist en fout hebt en kan het na het examen bekijken. Hierdoor kon ik alles beter onthouden en wist ik waar ik meer op moest letten bij het studeren voor het examen.
Dankuwel hiervoor!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Eva D. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Jullie boek was kort, bondig en duidelijk, zeker een goed boek. Punten: 49/50.
mvg

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Lode V.H. uit Dilsen-Stokkem

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo!
Ik vind jullie leermethode heel goed.
De filmpjes online hielpen mij om de leerstof eens op een andere manier binnen te krijgen en zo onthoud ik het beter.
Eerst heb ik het boek volledig gelezen, daarna de filmpjes en nog eens de tekst daaronder.
Nadat ik het filmpje en de uitleg van een hoofstuk had bekeken, maakte ik de oefenvragen van dat hoofdstuk.
Ten slotte heb ik heel veel van jullie proefexamens gemaakt.
De proefexamens waren een heel goede voorbereiding voor het echte examen.
Mijn naam is Ella M. Ik heb mijn rijexamen afgelegd te Brugge. Ik behaalde een mooi resultaat van 48/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Ella M.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Jullie leermethode heeft me echt geholpen, de filmpjes waren super duidelijk en maakten het leuker om te leren. De vragen na elke hoofdstuk waren perfect om zeker te zijn of ik alles wel begreep. Kortom, echt een aanrader. Ik behaalde dan ook 47/50 bij de eerste keer.
Mvg,

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Fleur D. uit Zottegem

RIJBEWIJS B – 45/50

Geachte,
Ik ben vanaf de eerste keer met een score van 45/50 in het examen centrum haasrode! FANTASTISCH. Jullie systeem werkte voor mij dan ook erg goed waardoor ik met een goed gevoel naar het examen vertrok! Dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen waardoor ik geslaagd ben!
Mvg

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Lotte O. uit Steenokkerzeel

RIJBEWIJS B – 50/50

Zias V. TM
Kessel-Lo 3010
50/50 (zie bewijs in bijlage)
De leermethode van gratisrijbewijsonline is zeer gebruiksvriendelijk en goed doordacht. Na elke les die je neemt over een bepaald onderwerp kun je daarna een test invullen om te kijken of je de les hebt begrepen en of je alles hebt onthouden. Dit hielp zeer hard om de vele informatie die ik moest leren toch op een realistische periode in te kunnen studeren.

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Zias V.TM. uit Lessel-Lo

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb het theoretisch examen voor een categorie B rijbewijs afgelegd na een dikke week oefenen met uw website. Ik ben geslaagd en daarvoor wil ik jullie graag bedanken. De site geeft alle nodige informatie op een behapbare manier en heeft een overzichtelijke opmaak. Door de video's, oefenvragen en proefexamens wist ik dat ik goed voorbereid was op het echte examen en daarna op het oefenen van de praktijk.
Ik heb het examen afgelegd op 30 augustus 2023, mijn resultaat was 49/50 en ik woon in Schilde.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Luka H. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Op 30/08/2023 slaagde ik om 12:16 voor mijn theorie examen (rijbewijs b). Ik had in het begin mijn twijfels over de leermethode, aangezien het voelde alsof ik niets opnam. Maar toen ik de proefexamens maakte, merkte ik dat ik zeer veel had onthouden van de theorie. Ook is het fijn dat je achteraf alle vragen eens kan overlopen, aangezien je soms gokt en dus niet weet waarom iets juist is. De proefexamens zijn ook heel realistisch, waardoor ik goed voorbereid was op het echte examen. Zelf had ik heel veel stress, maar die verdween toen ik bij de eerste vragen zag dat de proefexamens van hetzelfde kaliber waren. Het examen zelf maakte ik op slechts 13 minuten. Dankzij jullie ben ik mooi geslaagd met 46/50!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 9 september 2023 / Elisabeth V. uit Aarsele

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Dankzij GratisRijbewijsOnline heb ik een indrukwekkende score van 48/50 behaald voor mijn theorie rijexamen. De site is super overzichtelijk en de lessen waren heel makkelijk te volgen. Echt een aanrader!

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Gaëlle V.D.E. uit Aalst

RIJBEWIJS B – 49/50

Gratis rijbewijs online is een zeer goede leermethode waarbij ook de filmpjes je helpen een beter inzicht te geven in de situatie waarover je aan het bijleren bent, en ook in het boek staat alles nog eens duidelijk neergeschreven. Ook de vele oefeningen en de proefexamens waren een groot hulpmiddelen op de voorbereiding naar het echte examen. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik geslaagd was met 49/50.

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Laura Vd B. uit Kluisbergen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste Gratis Rijbewijs Online team,
Ik wil jullie graag hartelijk bedanken voor de fantastische hulp die jullie hebben geboden via jullie website. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn rijexamen met succes heb afgelegd en een score van 49/50 heb behaald!
Jullie platform was buitengewoon handig en informatief tijdens mijn voorbereiding. De oefenvragen, proefexamens en duidelijke uitleg hebben me echt geholpen om mijn verkeerskennis te vergroten en mijn zelfvertrouwen op de weg te vergroten. De gebruiksvriendelijke interface maakte het leren aangenaam en ik voelde me goed voorbereid op het examen dankzij jullie hulp.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage aan mijn succes. Ik zal jullie website zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie die ook hun rijbewijs willen halen.
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Tibe V.D.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Met hulp van jullie leermethode en oefeningen op jullie website ben ik geslaagd voor mijn theoretische rijexamen. Behaalde punten: 47/50. Thankss!
Groetjes,

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Laudette I. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste mijnheer/ mevrouw
Dankzij jullie site ben ik in één keer geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Ik vond het een zeer goede methode door de combinatie van verschillende manieren om te leren, waardoor ik het goed opnam. Lezen, audiovisueel en dan oefenen. Meestal werkt enkel lezen niet bij mij maar dankzij de filmpjes en de proefexamens ging het er vlot in. Ik maakte ook enkele proefexamens op andere websites, maar ik vond dat die van jullie het meest aansloten op het examen. Mijn resultaat was 44/50 . Ik woon in Jette en heb de test afgelegd bij het Autocontrole centrum.

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Stray V.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben van de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs b met 50/50 dankzij jullie website. Tijdens het examen was ik heel zelf zeker van mijn antwoorden nadat ik veel had geoefend met jullie oefenexamens en betaalde vragen. Ik vond de methode ook heel aangenaam en zal de website zeker aanraden aan mijn vrienden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Jana B. uit Lierde

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs.
Ik vind jullie leermethode GE WEL DIG, het neemt veel tijd in maar je wordt beloond door goede punten ik behaalde een score van 43! Ik heb het gedaan in Bree en ik woon in Achel.
Vriendelijke groetjes

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Maren D. uit Achel

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo
Ik ben Nelle, 17 jaar, en heb jullie boek + oefenvragen gebruikt om te studeren voor mijn theorie-examen. De leermethode was perfect voor mij. Ik vond het heel fijn dat de video's kort en bondig waren, dit maakte het studeren makkelijker. Alles was zeer duidelijk.
Dankzij deze leermethode ben ik geslaagd voor mijn examen.Punten: 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Nelle T. uit Overpelt

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Absoluut geweldige ervaring met de leermethode van de website voor het theorie rijbewijs B!
Ik had me geen betere manier kunnen voorstellen om me voor te bereiden op mijn rijexamen. De lesstof was duidelijk gestructureerd en gemakkelijk te volgen, met interactieve leermiddelen die echt hielpen om de verkeersregels en -borden te begrijpen.
Datum afgelegd examen= 25/08/2023. Behaalde punten= 43/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Merel V. uit Blankenberge

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik heb via jullie website geleerd en behaalde op mijn examen 48 op 50. Ik vind jullie testen ideaal om met te leren. Ook zijn de uitleggende video's perfect voor als je iets niet snapt of ergens niet zeker van bent.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Lotte V.S. uit Moerbeke-Waas

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey,
Ik ben dankzij jullie geslaagd op mijn theorie examen met 47 op 50! Jullie leermethode is uitstekend, zeer overzichtelijk en handig met de extra oefeningen. Aan iedereen aan te raden.

FORUM / vrijdag 8 september 2023 / Thomas M. uit Diegem

PERMIS DE CONDUIRE B – 47/50

Bonjour,
Je m'appelle Aurian et j'ai 17 ans. Grace à votre méthode d'apprentissage, j'ai réussi du premier coup en obtenant la note de 47/50.
Un conseil pour les suivants, ne pas stresser. Je vais enfin pouvoir commencer à conduire, je suis très impatient.
Je vous salue et vous remercie !!

FORUM / woensdag 30 augustus 2023 / Aurian S

RIJBEWIJS B – 42/50

Dank zij jullie ben ik 23/8 om 09:00u geslaagd voor me theorie examen.
Ik had eerder examen gemaakt en 2 keren niet geslaagd. Ik had geoefend via die site van VAB. Daar heb ik theorie lessen 12 uurtjes gevolgd. Ik begreep letterlijk niets
2e keer na dat ik thuis ben gekomen heb ik besloten om te oefenen via een andere online site. Ik ben op het net gegaan en zag jullie siteIk heb alle theorie lessen doorgenomen en begreep alles.
Ik heb nu 42/50 punten en geen enkel zware over tredding. Dank zij jullie site is mijn dag vandaag goed gestart.
Groetjes,

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Marelva D. uit Erembodegem

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben van de eerste keer geslaagd door non-stop oefeningen en theorie te overlopen. Op het proefexamen had ik nooit meer dan 48/50, maar tot mijn grote verbazing en goed studeerwerk kreeg ik op het einde van het maken van mijn examen een 50/50 op mijn scherm. De leermethode was geweldig. Ik legde dus door deze site een foutloos examen af en ben hier heel trots op. Nu kan ik beginnen met mijn theorie om te zetten in praktijk en kijk er erg naar uit.
Groetjes en bedankt!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Indira L. uit Kruisem

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben de Dylan C. uit de gemeente Sleidinge en ik ben geslaagd met 45/50 dankzij jullie boek en de oefenvragen op het internet!!
Ik vind jullie leermethode super omdat alle vragen dikwijls veranderen en je bij een fout antwoord direct een uitleg krijgt waarom het fout is!
Ik ben een persoon die moeilijk kan studeren maar met jullie manier van werken is het toch nog aangenaam en makkelijk te verstaan!
Dikke merci!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Dylan C. uit Sleidinge

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik ben zeer tevreden over de leermethode die de website mij heeft aangeboden. De theorie is erg duidelijk dankzij de filmpjes en tekstjes en als je daarna alle oefeningen maakt tot je ze kunt heb je het volledig onder de knie. Ook de verschillende proefexamens zijn erg representatief, Zelfs de receptioniste was onder de indruk van mijn score: 50/50!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Matteo F. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 44/50

Naam: Ilyas E.B.
Gemeente: Sint niklaas, 9100
Punten: 44/50 (zie bijlage)
Mening: Ik zweer het, dit is de beste leermethode. Ik heb andere apps en sites geprobeerd maar ik bleef steeds falen en de vragen waren ingewikkeld. Maar op gratisrijbewijsonline.be krijg je de beste vragen. Dus gratisrijbewijsonline.be is de beste manier om te leren voor het theoretisch examen

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Ilyas E.B. uit Sint Niklaas

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik heb mijn theorie examen afgelegd en ben geslaagd dankzij jullie website en leermethode met 48/50. Met deze leermethode is het makkelijk om alle theorie te onthouden en het examen goed af te kunnen leggen.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Mathias G. uit Messelbroek

RIJBEWIJS B – 43/50

Dag
Mijn naam is Marcel M. en ik woon in Tremelo. Ik heb 43/50 gekregen op mijn echt theorie exam en ik heb altijd gebruik gemaakt met jullie website. De website zelf gaf me alles wat ik wist voor de exam dus ik vind dat de website echt een basis en uitgebreid kennis geeft dat iemand nodig heeft om op het rijbewijs b theorie examen te slagen. echt merci.
Met Vriendelijke groetjes.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Marcel M. uit Tremelo

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd met 49 op 50 voor mijn theoretische examen.
Ik vond jullie site zeer nuttig en leuk om te oefenen met de filmpjes erbij. Ik heb de extra code ook aangekocht om de examenvragen te kunnen oefenen. Ik zal deze site aan iedereen aanraden.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / S. Th. uit Gent

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik heb 44/50 voor mijn theorie gehaald.
Ik ben er van de eerste keer door en ik heb alleen met uw site geleerd. Na elke les maakte ik de oefeningen. Dit heeft enorm geholpen. Alles is erg duidelijk en je kan telkens na je oefeningen, je fouten opnieuw bekijken met de uitleg ervan. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Shahdia C. uit Shahdia C.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Mijn naam is Dario V, ik voor mijn theoretisch rijbewijs geslaagd met een score van 49/50 in het examencentrum van Alken. Gratis rijbewijs online heeft me hierbij erg geholpen. De oefenvragen en oefenexamens zijn de perfecte voorbereiding op het echte examen. De theorie is ook zeer duidelijk uitgelegd aan de hand van de video's.
Met vriendelijke groet

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Dario V.

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen afgelegd in Moorsele en ik ben geslaagd met een score van 43/50. Ik raad deze online site zeker aan plus de extra oefeningen.
Een vriend van mij had deze website aangeraden.
Hartelijk bedankt!
Groetjes

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Alexia O. uit Boezinge

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben Kourosh K. uit Borgerhout. Ik ben met 45/50 geslaagd voor mijn theorie examen. Ik heb gebruik gemaakt van jullie website en het heeft me veel geholpen. Zeker de extra oefenenvragen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Kourosh K. uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik wil hierbij mijn oprechte dankbaarheid aan jullie geven voor het oprichten van de site en deze steeds up-to-date houden! Ik heb verschillende sites geprobeerd en jullie site was hetgeen dat me liet slagen voor mijn theoretisch examen voor rijbewijs B met een 44/50! Nogmaals dank!!! Ik vond het handig dat er zowel video's waren over de theorie en dat deze ook nog eens eronder bij elke les schriftelijk erbij stond met bovendien nog oefeningen die je kon maken als een afsluitertje na elke les.
Ik heb het examen afgelegd in Antwerpen (Deurne). In de bijlage vinden jullie ook mijn resultaten.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Elina A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik eb 17/8 geslaagd door jullie oefenvragen, ze waren heel waardevol en heb er veel van geleerd.
Examen afgelegd in Sint-Niklaas met 44/50.

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Arno V.D. uit Sint-Gillis-Waas

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste heer, beste mevrouw
Bij deze stuur ik jullie een mail om toch wel met trots te laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch examen rijbewijs B! Ik legde 14/08 het examen af en haalde een 49/50! Ikzelf woon in Everberg.
Ik vind jullie leermethode top. Voor ik begon met leren moest ik natuurlijk mijn strategie voor het leren bepalen, ik moest kiezen of ik voor een site ging opteren, of voor een boek, en welke site of welk boek dan ook. Ik moet zeggen dat ik begonnen was met 2 gedateerde handboeken, maar dat ging eigenlijk niet echt vooruit; omdat je het leest en je dan niet meer weet of het nu echt in je hoofd zit of niet. Dus daar ben ik vrijwel na 1 uur vanaf gestapt en toen ben ik overgeschakeld op jullie site. Ikzelf ben een rechtenstudente en mijn strategie voor het verwerken van die leerstof is eigenlijk heel parallel aan die van gratis rijbewijs online: ik ga naar de les, daarna herlees ik m’n notities en daarna los ik casussen op moesten deze er zijn. Dat is een methode die ‘effortless’ voelt aangezien je niet het gevoel hebt dat je aan het leren bent en het toch goed in je hoofd zit. Daarom voelde de methode, zeker dankzij de filmpjes, als de perfecte methode voor mij. Hierdoor heb ik ook niet het idee dat ik alle leerstof heb opgeslagen in mijn korte termijn geheugen, maar dat er ook dingen gaan blijven steken op lange termijn. Ook behoudt jullie site de perfecte balans tussen het kort en bondig houden, zonder af te zien van de nodige details. Wat zeker voor me een hulp was was dat het heel duidelijk was welke cijfers we moesten kennen en welke niet.
Bij deze wil ik jullie dus bedanken voor de up-to-date site, voor de bondige filmpjes, voor de oefenexamens met voorleesstem (die zijn er niet op andere sites)… het werkte perfect voor mij!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Cleo C. uit Everberg

DRIVING LICENCE B – 44/50

Hello team,
I purchased your book and followed it for my theory test (cat: B), passed with a score of 44 out of 50. The teaching method is fantastic, I only used this one book for preparations (along with your website practice questions).
Best regards,

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Shashank D. uit Herselt

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Enorm bedankt voor uw materiaal online. Ik heb het examen 2 keer gedaan want de eerste keer heb ik gewoon via mijnrijbewijsB van de overheid gestudeerd en natuurlijk was het niet genoeg.
Nu heb ik met jullie 46/50 behaald.
Als toevoeging wil ik graag zeggen dat de lessen heel begrijpelijk zijn. Ik zeg dat als buitenlander die net een jaar geleden naar België is verhuisd (Ik ben Mexicaanse) en in maart-april heb ik B2 behaald in de taal.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Erike P.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste meneer/mevrouw,
Acht jaar geleden behaalde ik al eens een voorlopig rijbewijs, nipt erdoor met 41/50 maar toen had ik totaal niet het gevoel dat ik de wegcode goed beheerste. Dat wilde ik deze keer (ouder, wijzer maar nog steeds zonder rijbewijs) wel anders doen.
Na enkele dagen stevig oefenen (alle filmpjes bekijken, theorie goed doornemen en samenvatten, alle oefeningen maken en dan tientallen proefexamens oplossen), ging ik vanmiddag naar het examencentrum. Het examen ging naar mijn gevoel oké en ik was blij verrast toen bleek dat ik geen enkele fout had gemaakt.
De methode van gratis rijbewijs werkte prima voor mij. Nu kan het echte werk beginnen...
Groetjes

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Elena M. uit Gent

RIJBEWIJS AM – 35/40

Hallo, ik heb dankzij jullie proefexamen mijn echte theorieexamen AM behaald vandaag 14/08 met 35/40, ik vind het een zeer goede site.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Muhammed K. uit Oostakker

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het examen theorie rijbewijs B (48/50).
Review:
Jullie hebben me echt geholpen om heel effectief te studeren het ging zeer vlot en was aangenaam. Het forum was zeer handig om extra uitleg te krijgen over bepaalde onderwerpen.
Met vriendelijke groet

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Luva V. uit Destelbergen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste mijnheer/ mevrouw
Dankzij jullie methode ben ik in één keer geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen.
Ik vond het een zeer goede methode door de combinatie van verschillende manieren om te leren, waardoor ik het goed opnam. Lezen, audiovisueel en dan oefenen. Meestal werkt enkel lezen niet bij mij maar dankzij de filmpjes en de proefexamens ging het er vlot in.Ik maakte ook enkele proefexamens van andere websites, maar ik vond dat die van jullie het meest op het examen leek.
Mijn resultaat was 45/50.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Jolan V. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 47/50

Naam: Baran Sa.
Gemeente: Kontich
Punten: 47/50
Mening leermethode: Ik vond het perfect doenbaar omdat de site volledig opbouwt vanaf nul, ik had veel schrik voor het examen maar het was perfect doenbaar doordat ik de proefexamens en extra vragen meermaals had gemaakt.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Baran S. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 46/50

Dankzij jullie website ben ik van de eerste keer geslaagd met een 46/50. Bedankt voor de hulp,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Jesse M. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op 07/08/2023 heb ik Julie W. het theoretische rijbewijs behaald met een score van 44/50. Ik heb de lessen online gevolgd en met de proefexamens geoefend. Dit was voor mij een goede methode. Ik had zo al een goed beeld hoe de vragen op een examen gesteld worden. Ik heb het examen afgelegd in Brugge.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Julie W. uit Herent

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor het theorie-examen. Ik heb een week vantevoren geleerd met jullie website en het is zeer vlot verlopen. Alles werd heel duidelijk en kort uitgelegd, wat ik superfijn vond. Ik heb 46/50 behaald!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Hedil K.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met 49/50. Via de oefeningen en de proefexamens kreeg ik de leerstof onder de knie en behaalde ik een fantastische score. Jullie website ga ik zeker aanraden bij vrienden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Elien H. uit Wervik

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theorie met 43/50.
Ik vind deze site zeker geslaagd. Het studeren ervan liep zeer snel, want de theorie is op een zeer makkelijke en handige manier uitgelegd, wat het leren dus eenvoudig maakt. Ook bevat deze leermethode voldoende oefeningen waardoor je ook genoeg kan oefenen. Op het einde is er ook een oefenexamen waardoor je zeker goed bent voorbereid voor het echte examen.
Met vriendelijk groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Alize K.

RIJBEWIJS B – 47/50

beste,
Ik ben geslaagd voor het theorie-examen. Ik behaalde daarbij 47/50. Ik vond de leermethode van de site heel goed.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Elias S. uit Jabbeke

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste rijbewijshelden,
Dankjewel! Na men tweede keer is het eindelijk gelukt dankzij jullie.
Bij de eerste keer had ik geen boek en studeerde ik enkel door vragen te maken via websites die ik vond online, maar dit was meer dan tijdverlies. Nadat ik jullie boek had gekocht en de leermethode volgde met de vragen online haalde ik met glans 48/50!
Ik vind de leermethode enorm goed! Wou dat mijn leerkrachten op school dit ook zo deden, helemaal niet saai en herhaalt zichzelf. Normaal doe ik er lang over om iets te studeren, maar dankzij jullie deed ik dit niet. Ik had ook even schrik dat de nieuwe regels die waren bijgekomen er niet bijstonden, maar doordat er online ook les is kon ik deze updaten in het boek, super! Heb ondertussen ook jullie leermethode aan vrienden en familie zelfs geadviseerd.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Amy E. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik vind jullie leermethode zeer goed. Door telkens oefeningen te maken na ieder hoofdstuk wordt de leerstof opgesplitst en is de leerstof makkelijk te verwerken. De proefexamens maken hebben mij zeker en vast geholpen. Ze leunen dicht aan bij de vragen van het echte examen.
Datum examen: 08/08/2023. Score: 45/50.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Phebe D. uit Leffinge

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond de leermethode van de site zeer leerrijk en daardoor haalde ik op 7 augustus mijn theorie examen en behaalde ik 46 op 50!!!

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Enya C. uit Jabbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Jullie leermethode is zeer gemakkelijk om te volgen en efficiënt om snel je theoretisch rijbewijs te halen.
Ik heb alle theorie geleerd op twee dagen en nog een derde dag oefenexamens gemaakt. Nadien heb ik mijn examen afgelegd en 49 op 50 behaald.
Zoals jullie zelf vermelden wordt het afleggen van het examen een fluitje van een cent met de aangeboden leermethode.
Hartelijk dank!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Hannes V.L. uit Mariakerke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie-examen dankzij jullie boek. Score: 47/50.
Ik studeerde steeds een hoofdstuk en maakte daarna de oefeningen.
Het studeren verliep vlot omdat alles duidelijk in het boek vermeld staat.
Ik raad het boek aan iedereen aan.
Grtjs

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Warrw D.S. uit Dessel

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag gratisrijbewijsonline,
Ik heb mijn theorie-examen afgelegd en ik ben er voor geslaagd (46/50)! Ik had er ongelofelijk veel stress voor omdat ik het al eens heb afgelegd, maar er toen niet door was. Ik heb het deze keer anders aangepakt en heb aan de hand van de website en de ongelofelijk duidelijke uitleg en oefeningen heel goed geoefend en me ook echt gefocust op begrijpen in plaats van puur “kennen” en het is me gelukt!
Ik ben jullie ongelofelijk dankbaar!!
Groetjes,

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Jackie-Rose P.

PERMIS DE CONDUIRE B – 50/50

Votre methode d'apprentissage m'a beaucoup aide, j'ai reussi avec 50/50 du premier coup!! Ca m'a pris seulement une semaine d'etude intesive, et 3 jours ou j'ai fait que des questions d'examen ! merci beaucoup!!!

FORUM / maandag 14 augustus 2023 / V.Y.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik heb mijn theorie examen met 47/50 van de eerste keer kunnen behalen dankzij jullie leermethode! De oefenvragen waren zeer handig, het proefexamen heb ik ook meerdere keren gemaakt en deze was zeer representatief. Ik zal deze website zeker aan anderen aanraden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Alima A. uit Aalst

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik vond jullie leermethode top.
De eerste keer mijn theorie afgelegd zonder jullie site was er niet door met 33/50.
Op 3 augustus 2023 voor de 2de keer geweest na 2 dagen leren via jullie site met glans geslaagd! Ik behaalde 45/50.
Mvg

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Ines V.B.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb het theoretisch examen afgelegd (op 31/07) en behaalde 49/50 in Alken. Jullie studiemethode is zeer nuttig en maakt dat ik van de eerste keer door was.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Frédéric V. uit Zonhoven

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
mijn naam is Ayko G, ik ben van de gemeente Bornem en ik ben 17 jaar. Ik heb het boek van gratisrijbewijsoline gebruikt, de manier van leren samen met de website is is een hele effectieve en motiverende manier van leren. Ik heb mijn theorieexamen rijbewijs B afgelegd in Sbat in Sint-Niklaas. Dit was de eerste keer dat ik een examen aflegde en kwam met veel trots en een score van 48/50 thuis. Je zou perfect kunnen slagen als je enkel de middelen op gratisrijbewijsonline gebruikt maar ik heb op andere websites nog extra proefexamens gemaakt voor extra te oefenen.

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Ayko G. uit Bornem

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik vond jullie leermethode echt fantastisch! Er was veel variatie in de vragen en je kon uw fouten achteraf ook weer bekijken (wat ik ook belangrijk en gemakkelijk vond). Behaalde punten: 43/50. Gemeente waarin examen afgelegd: Brakel.

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Jinte V.C. uit Vloesberg

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik voor de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch examen rijbewijs B met 46/50. De theoretische vragen en de proefexamens hebben mij heel hard geholpen. Door het veel te herhalen en meerdere keren mijn fouten te zien begon ik de leerstof te kennen. Ook de video's kijken bij de verschillende hoofdstukken gaf mij inzicht. Deze website is massa's handig en zeer aan te raden!
Groetjes

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Manon M. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Mijn naam is Ilias T, ik ben 17 jaar en woon in Halle. Ik heb het theoretisch examen B afgelegd en ben geslaagd met 49/50. De enige fout die ik maakte ging over parkeren, maar ik wist dat ik dit onderdeel het minst goed kon. Ik vond jullie leermethode heel goed want zoals jullie zelf al aangaven je herhaalt de regels vaak en het wordt als maar makkelijker naar het einde toe.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Ilias T. uit Halle

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik vond jullie leermethode perfect, ik heb veel oefen examens gemaakt en deze hebben mij enorm geholpen bij het behalen van mijn theoretisch examen. Examen op 2/8: 47/50.

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Tibo H. uit Ham

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op 1 augustus 2023, ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met 44 punten! Ik heb jullie site gebruikt om alle theorie in te studeren en om oefeningen te maken.
Ik ben heel tevreden van de leermethode! Ik leer meestal uit tekst, maar af en toe heb ik meer aan een filmpje waarin alles uitgelegd is. Het is fijn om te kunnen kiezen tussen de twee methodes en zeker te zijn dat je niets mist.
Ik merkte ook dat de site alle vlakken goed raakte en alles besproken heeft, wat niet het geval is bij de andere leerplatformen/boekjes.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Simon T. uit Sint-Katelijne-Waver

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo
Op maandag 31/07/2023 ging ik mijn theoretisch examen afleggen zonder dat ik jullie site had gebruikt, en ik was er niet door (37/50).
Ik baalde er heel hard van en ik had die dag nadat ik terug thuis was van een vriendin nog een berichtje gekregen die jullie site aanraadde. Ik had dan jullie leermethode gebruikt en de volgende dag was ik geslaagd met 45/50. Dus dit toont wel aan dat jullie leermethode echt goed is om te gebruiken en het is gemakkelijker om te snappen. Dankuwel hiervoor.
Mijn postcode is 3040 en mijn naam is Brent L.

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Brent L. uit Huldenberg

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Deze site heeft me geholpen met een efficiënte leermethode van de eerste keer te slagen (47/50)!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Jonas L. uit Meerbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik laat weten dat jullie methode mij enorm geholpen heeft.
Ik behaalde op 31/07/23 48 op 50. Ik legde het examen af in Roeselare.
Ik woon in Poperinge.
Bedankt,
Mvg

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Julie D. uit Poperinge

DRIVING LICENCE B – 45/50

Dear Manager,
I am Rawad A.H., I have passed my theoretical exam 31/07/2023 from my first trial in Deurne exam center with a result 45/50.
I only studied with your website and I have bought the 8 days package. It was enough for me to practice all the questions and understand my mistakes as per the traffic rules.
Thank you very much.
Sincerely yours

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Rawad A.H. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb jullie website gebruikt om voor mijn theoretisch examen te oefenen. De filmpjes en de teksten hebben mij een duidelijk samenvatting gegeven en een overzichtelijke manier om alles te leren.Ik heb hierna een code gekocht en proefexamens gemaakt waarmee ik dan nog de laatste puntjes herbekeek. Ik heb mijn examen afgelegd in het examencentrum in Roeselare en behaalde een score van 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Maxim D. uit Gits

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor de theorie van het rijbewijs met 45/50 (5 kleine fouten).
Mening over de leermethode:
Ik had een week verlof en heb de methode gevolgd zoals jullie aangaven in het handboek (dag 1: les 1-11 + oefenvragen na elke les, dag 2: les 12-22 enz)
Na 3 en een halve dag goed blokken merkte ik dat ik er klaar voor was. Goed dat er tijdens de oefenvragen na elk hoofdstuk soms ook zaken terugkwamen uit eerdere hoofdstukken, op die manier werd dit goed herhaald.
Enige minpuntje vond ik dat er soms vragen waren na een hoofdstuk waarvan het antwoord pas in een later hoofdstuk aan bod kwam. Verder een goede methode om het wat luchtiger te maken met de filmpjes en vragen tussendoor en geen ellelange lijst met theorie of verkeersborden.
Groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Lucas B. uit Poederlee

Nous utilisons des cookies pour suivre des statistiques et enregistrer vos préférences. En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez l'utilisation de tous les cookies comme décrit dans notre politique en matière de cookies.

Acceptez tous les cookies Uniquement les cookies nécessaires