Réactions

Quelques uns des nombreux reactions
a propos de notre methode

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo,
De afgelopen 2 dagen heb ik mij met jullie leermethode voorbereid op het theoretisch examen B.
Na alle lessen doorgenomen te hebben met bijbehorende oefenvragen voelde ik mij enorm zelfverzekerd om het effectieve examen te doen. Het ging super vlot en heb een 50/50 behaald!
Heel erg bedankt!
Vriendelijke groet,

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Enoma V.L. uit Merksem

RIJBEWIJS B – 44/50

hallo,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen voor rijbewijs B. Ik heb via jullie website heel goed kunnen leren omdat ik steeds nieuwe vragen kreeg en een goede uitleg kreeg als ik iets fout had. Op mijn echt examen had ik een paar vragen die leken op die van jullie en dat was handig want dan kon ik nog terugdenken aan het juiste antwoord dat jullie me gaven. Ik haalde om mijn echt examen een 44/50.
met vriendelijke groetjes, .

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Bente H. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Hierbij mijn getuigenis:
Zeer tevreden met de leermethode van Gratisrijbewijsonline! De theorie blijft goed hangen dankzij de audiovisuele methode. Alles is ook up-to-date, wat zeer handig was want op het examen kreeg ik een aantal vragen over recente wijzigingen van de wegcode. Dankzij jullie site slaagde ik met 49/50 op mijn examen van 30 augustus. Zonder de site zou het mij niet gelukt zijn.
Bedankt!
Fijne dag gewenst.

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Shirin G. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vind gratisrijbewijsonline.be de beste manier om voor je theorie-examen te slagen.
Ik heb samen met 3 vrienden gestudeerd voor het examen waarbij ik dit site had gebruikt en zij een willekeurig oud theorie boek omdat zij de site niet vertrouwden.
Ik zei altijd, een site blijft up to date, in tegenstelling tot een boek, en dus tuurlijk maakten zij veel fouten op regels die doorheen de tijd veranderde want het boek was niet up to date zoals de site.
Mijn punten: 44/50. Daarom vind ik dit het meest betrouwbare manier om voor je theorie-examen te voorbereiden.
Groetjes

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Eray O. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte,
Ik ben Emma en ik heb mijn theorie-examen voor de auto geprobeerd. Het gevolg was dat ik eindelijk geslaagd ben. Ik heb gestudeerd en geoefend hoe dat jullie het aangeraden hadden en dit had groot succes. Ik dank jullie heel hard voor de filmpjes en de vele tips. Het goede vond ik er ook aan dat elk hoofdstuk niet te groot was waardoor ik mij langer kon concentreren.
Met vriendelijke groeten
Punten: 46/50

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Emma D.R. uit Bertem

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,
dankzij jullie geweldige handboek behaalde ik (Jasmine T. uit Tervuren) 49/50 op mijn theoretisch rijexamen!
Bedankt voor jullie duidelijke uitleg en video's!
Groetjes,

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Jasmine V.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen.
Mijn naam is Sien V.. Ik woon in Wervik. Ik behaalde een score van 44/50. Ik raad jullie leermethode echt aan aan mijn kennissen. Vooral de proefexamens zijn een goede voorbereiding en vond ik heel goed om nog veel bij te leren.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 13 september 2022 / Sien V. uit Wervik

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theorie-examen op 29 augustus. Ik heb een 49/50 gehaald. Door de leermethode heb ik zo een hoog cijfer gehaald. Het examen voelde makkelijk aan omdat ik goed voorbereid aan het examen begon. Doordat je veel herhaalde na elke les ging het steeds vlotter en vlotter. De lessen bleven ook veel makkelijker in je hoofd zitten omdat je bij elke les eerst een filmpje kreeg en daarna de les kon doorlezen en daarna kon je de oefenvragen met gemak oplossen.
Groeten

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Vincent M. uit Oud-Turnhout

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
ik ben geslaagd door Jullie site met 46 punten. Hij is echte super en heeft mij veel geholpen.

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Mouna K. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
In bijlage kan u het bewijs vinden van de test dat ik geslaagd ben met 43/50.
De leermethode die jullie geven is top. Ik heb dyslexie en de lessen worden voorgelezen wat voor mij een enorm verschil maakt en zo neem ik de leerstof makkelijker op. De oefen examens met tijdsbalk en stem zijn ook ideaal om met de tijdsdruk een beetje te leren omgaan zo ben ik vol vertrouwen naar mijn examen gegaan. Bedankt jongens
Grtjs

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Iliandro V. uit Evergem

RIJBEWIJS B – 48/50

Naam: Molly S
Gemeente: Vlaamse Brabant (Leuven)
Punten: 48/50
Mening: Ik vond de theorie zelf erg nuttig, maar ook de oefenexamens waren zeer nuttig bij de voorbereiding op het eigenlijke examen.
Op de website was het forum ook erg nuttig.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Molly S. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen afgelegd in Bree met 42/50. Ik was heel zenuwachtig, want ik wilde het niet verpesten. Een vriend heeft me jullie site aangeraden om te leren. Ik dacht dat het een onduidelijke site ging zijn, maar ik had het mis. Elke video was duidelijk. Ik snapte meteen ook alles van de theorie. Nogmaals bedankt voor de goede uitleg.

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Muslim T. uit Genk

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb vandaag mijn theorie examen (B) afgelegd. Ik was heel blij dat mijn vriendin jullie site heeft aangeraden. De filmpjes en de uitgeschreven tekst zijn altijd heel duidelijk. Ook zijn de oefeningen zelfs leuk om te maken. Normaal verlies ik snel mijn aandacht, maar met jullie aanpak was dit geen enkel probleem. Op het examen zelf verloor ik wel even mijn aandacht en dat was wel jammer.
Kortom vind ik jullie leermethode zeer goed. Dank je wel hiervoor.
Datum examen: 26/08/2022. Punten: 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Klara V. uit Leest

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Mijn naam is Nicolas C. Ik ben woonachtig in de gemeente Balen.
Ik heb mijn theorie examen gedaan en was er glansrijk geslaagd (46/50). Dankzij jullie video’s en de proefexamens ben ik met een gerust gevoel mijn theorie gaan afleggen. Ik geef iedereen mijn oprechte stem om jullie leermethode te volgen om vlekkeloos te slagen vanaf de eerste keer!
Bedankt en hup naar de praktijk

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Nicolas C. uit Balen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vond jullie leermethode echt fantastisch. Ik had het handboek gekocht, maar bleek dat er op de website meer theorie was dan in het boek zelf. Het enige handige aan het boek is dat je codes 14 dagen goed blijven. Anders is de website genoeg om te slagen voor het examen.
Examen afgelegd op 25/08/2022 met 44/50

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Louise N. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Vijf dagen heb ik de tijd genomen om voor het examen te leren. Daarbij gebruikte ik het boek, de video’s, de oefeningen en de oefenexamens.
De hoofdstukken zijn logisch en fijn opgebouwd. De afwisseling van een video naar een tekst naar de oefeningen zorgt er niet alleen voor dat je de leerstof goed begrijpt, maar hierdoor kon ik me ook langer concentreren. Nadat ik alle hoofdstukken doorlopen had, heb ik heel veel oefenexamens gemaakt en indien nodig enkele hoofdstukken herhaald. Ik behaalde of het echte examen 47/50.
Dus ik ben enorm tevreden met de leermethode die jullie aanbieden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 3 september 2022 / Elias V. uit Kessel

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,

Ik heb voor de eerste keer het theoretisch rijexamen afgelegd en ik was direct geslaagd met 48/50 punten.

Ik heb eerst de theorie geleerd via www.mijnrijbewijsB.be van de Vlaamse overheid. Daar is de theorie minder uitgebreid en soms wat onlogisch opgesteld. Nadien heb mijn kennis aangevuld met de theorie van jullie website. De uitleg op www.gratisrijbewijsonline.be is duidelijker en vooral de oefeningen en proefexamens hebben veel geholpen in de voorbereiding! Best 3,50€ spent, ever!

Met vriendelijke groeten,

Naam: Lukas V.P.

Gemeente: Moen

Punten: 48/50

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Lukas V.P. uit Moen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,

Jullie methode is waarlijk één van de beste methodes voor het leren en voorbereiden van het theorie examen. Ik had in 4 dagen tijd alle oefenvragen en de daarbij lesvideo's en theorie geleerd. Ik behaalde een 48/50 als resultaat. Ben er zéér tevreden mee!

Yasinne A.

Menen

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Yasinne A. uit Menen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,

Ik heb mijn theorie examen gehaald met 49/50 dankzij jullie boek en website. Ik vind jullie werkstijl heel goed en handig. Alles is super duidelijk uitgelegd en alles op de site is up to date wat ik super vind. De filmpjes hebben ook heel gard geholpen. door mijn dyslexie is het soms moeilijk om alleen te leren uit boek. Dus echt heel hard bedankt voor die filmpjes gratis online te zetten. De vragen na elke les heeft me ook geholpen met zien of dat ik de leerstof al onder de knie had of dat ik de les nog is moest bezien.

Met vriendelijke groeten

Laure V. (ik woon in Elewijt)

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Laure V. uit Elewijt

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste

Ik vind de leermethode goed. Ik heb vandaag 18 augustus mijn theorie gehaald. Ik had 46/50. En ik woon in koekelare.

Mvg Julie F.

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Julie F. uit Koekelare

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste

Ik ben Jana M. uit Lommel en heb vandaag op mijn examen voor het rijbewijs B 47/50 gehaald. Dankzij jullie website, het theorieboek en jullie aangeraden leermethode heb ik de leerstof zonder moeite kunnen instuderen. De lesfilmpjes waren ongelofelijk handig en er zaten goede voorbeelden bij, waardoor ik het nog beter begreep. Enorm bedankt voor de ondersteuning!

Met vriendelijke groeten

Jana M.

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Jana M.

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,

Bedankt voor de uitstekende leermethode van jullie website.

Ik heb op 16/08/2022 mijn theorie examen afgelegd en ben geslaagd met 49/50.

Met vriendelijke groeten,

Aysegul N. uit Schaarbeek.

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Aysegul N. uit Schaarbeek

RIJBEWIJS B – 50/50

Dag,

ik heb de afgelopen 4 dagen met jullie website gestudeerd en van moest ik mijn theorie doen.

ik kon het niet geloven maar ik heb 50/50 gehaald.

Jullie leermethode is top!

Datum van examen: 16/08/2022

behaalde punten: 50/50

naam: Jason T.

woongemeente: Lievegem

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Jason T. uit Lievegem

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste Gratis Rijbewijs Online-team,

Ik wil jullie bedanken voor jullie aangename leermethode om de theorie voor het rijbewijs B onder de knie te krijgen! Vooraleer ik kennisnam van jullie site, leerde ik met een theorieboek. Daar stond heel veel info in waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kon zien. Toen ik jullie site ontdekte, kreeg ik de mogelijkheid om de leerstof op een veel interactievere en leukere manier te leren! Ook de proefexamens bleken erg nuttig te zijn. Als iemand op een snelle, en makkelijke manier de theorie voor het rijbewijs B wil leren, dan is die bij jullie zeker aan het juiste adres!

Punten: 48/50!

Met vriendelijke groeten,

Nelly V.

Gemeente: Duffel

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Nelly V. uit Duffel

RIJBEWIJS B – 46/50

Ter voorbereiding voor het theorie examen rijbewijs B, had ik alleen de theorie op de website geleerd en de video's bekeken. Een paar dagen voor het examen, heb ik vele keren de proefexamens afgelegd. De proefexamens waren dus een grote hulp (46/50),

Fabienne R.

Gemeente Bornem 2880

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Fabienne R. uit Bornem

RIJBEWIJS AM – 36/40

Naam: Massimo saenen

Gemeente: Ham

Punten: 36 / 40

Mening: ik vind de vragen goed gesorteerd per categorie en ook wel leuk dat er filmpjes zijn voor te bekijken en dat je de vragen ook gesproken kunt leren

Groetjes

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Massimo S. uit Ham

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,

Ik ben Laïza L. en kom uit Roeselare

Dankzij de theorie online en uit het boek had ik al veel kunnen studeren maar door de oefenvragen bij elke les en dan nog de proefexamens ben ik uiteindelijk geslaagd

Ik had een een prachtig resultaat van 48/50

Met vriendelijke groeten
Laïza L.

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Laïza L. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,

Dakzij jullie leermethode heb ik vanaf de eerste keer 47/50 gehaald op het theoretisch rijexamen B.

Bedankt voor de zeer behulpzame website inclusief oefeningen en oefenexamens!

Met vriendelijke groet,

Dries V. uit Stevoort

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Dries V. uit Stevoort

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,

Mijn naam is Melis Ugurlu en woon in Houthalen-Helchteren en heb gratisrijbewijsonline gebruikt om te oefenen voor mijn theorie en ben geslaagd met 45/50. Vind het een heel goede methode om het via hier te leren en de uitleg wat er bij de vragen staat is ook heel handig.

Met vriendelijke groeten

Melis U.

FORUM / dinsdag 30 augustus 2022 / Melis U. uit Houthalen-Helchteren

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste websitebeheerders,
De afgelopen 3 dagen heb ik met 2 verschillende handboeken en 3 websites geoefend.
Jullie website was hieruit het meest gesofistikeerd. De proefexamens en extra oefenvragen voor 3,50 of 4 euro zijn echt een koopje.
Jullie geven niet alleen alle leerstof maar ook meer dan voldoende oefenvragen in de oefenexamens waardoor je bijna niet meer gebuisd kan zijn. Alle theorie van jullie website voldeed ook aan de huidige verkeersregels die je bij andere ( meestal oudere ) websites niet aangepast terug kan vinden.
Ik ben heel erg blij dat ik jullie website gebruikt heb, hierdoor heb ik een score van wel 48 op 50 kunnen halen waar ik erg tevreden over ben.
Ik ben jullie erg dankbaar om zo’n goede proefexamens beschikbaar te stellen voor mensen die hun rijbewijs B theorie willen halen.

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Ellen O uit Nijlen

RIJBEWIJS B – 44/50

Het was een zeer leerzame cursus. Ik had eerst een boek gekocht maar zelfs niet meer in gelezen.
Ik heb op de site alle tekst gelezen en filmpjes overlopen daarna betaald voor 3dagen proefexamen examen en dag nadien naar het examen centrum en was geslaagd met 44/50. Zeker aan te raden. (Jammer dat ik een boek kocht.

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Christophe V. uit Zwalm

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste meneer/ mevrouw,
Ik ben Minh Phuong D. en ik ben net geslaagd voor het echte theorie examen. Ik stuur deze mail om mijn mening over de methode van gratis rijbewijs online te geven.
Punten: Ik volgde alle lessen en keek alle filmpjes bij gratis rijbewijs online. Ik scoorde 46/50 dankzij de gratis lesmateriaal en de proefexamen.
Mening: De vragen uit het proefexamen zijn representatief voor het echte examen. De feedback van mijn foute antwoorden helpt heel veel met het studie. Dank u om een kwaliteitsvolle website te hebben gebouwen, waarmee ik alles gestudeerd heb zonders ik het boek te hoeven kopen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Phuang D. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste.
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B door onder andere jullie site. Ik behaalde 45/50! Ik vind jullie methode met de filmpjes echt een goed systeem. Ik vond het minder saai, doordat er filmpjes zijn. Je kan jezelf ook direct testen door de vragenlijsten per onderwerp in te vullen. Het heeft me super veel geholpen. Ik had zelfs geen boek nodig.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Hanne B. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 47/50

Goedemiddag,
Mijn naam is Betül T. Ik heb mijn theorie examen behaald en heb het zeker te danken aan jullie en de website met enorm veel oefenexamens. Ik had 3 van de 50 vragen fout en heb mijn examen afgenomen in Deurne (Antwerpen).
Zelf ben ik opgegroeid in Nederland dus het was ook enorm fijn de verkeerregels van België goed te leren kennen, omdat er hier en daar wat verschillen zijn. Vlot, duidelijk en simpel!!
Mvg,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Betül T. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik vond jullie studiemethode handig doordat er op verschillende manieren uitleg wordt gegeven. Je krijgt uitleg via een video maar ook via tekst en uiteindelijk kun je vragen beantwoorden en proefexamens afleggen om te kijken wat je kan en wat nog beter kan. Je krijgt soms ook extra tips voor je examen tussen de theorie door die van pas kunnen zijn. Mijn behaalde punten: 50/50.

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Noah D. uit Loppem

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Met dit bericht wil ik aan u laten weten dat ik zeer tevreden ben van jullie site. Dankzij de filmpjes, teksten en oefeningen ben ik vanaf de eerste keer geslaagd voor het theorie examen. Ik raad jullie leermethode iedereen aan!
Examen afgelegd op maandag 1 augustus 2022 met 43/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Monika A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Op 1 augustus 2022 heb ik mijn theorie examen afgelegd voor rijbewijs B en was er van de eerste keer al op door. Ik heb gebruik gemaakt van de code die voor drie dagen beschikbaar was en was heel blij met deze (goedkope) aankoop. Ik heb de extra oefenvragen en een aantal proefexamens gemaakt, met als resultaat dat ik op mijn echte test vandaag, een 49/50 behaalde. Deze site ga ik voortaan aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat ze hun theorie test willen afleggen. Het niveau van de proefexamens kwam goed overeen met die van de echte theorie proef. Als je een aantal keer geslaagd bent voor de proefexamens, is de kans dus heel groot dat je er op de echte test ook door bent,
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Ariane G. uit Bierbeek

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb 1/8 mijn theorie-examen voor de eerste keer afgelegd en ben geslaagd (47/50) dankzij jullie website. Ik vond jullie methode zeer handig en vooral de filmpjes hebben me zeer goed geholpen bij het begrijpen van de leerstof. Ook de proefexamens waren zeer accuraat en hebben me goed geholpen. Bedankt hiervoor!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Sabrina A. uit Koekelberg

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik ben geslaagd dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen.
Ik vind jullie handboek zeer handig om te leren. De filmpjes waren zeer duidelijk en alles werd goed uitgelegd.
Bovendien behaalde ik een score van 49/50 op 18/07/2022 te Gent
Met vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Rane V.B. uit Gent

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
In deze mail laat ik weten dat ik zeer tevreden ben over uw site. Ik heb eerst de theorie van mijn rijbewijs B geleerd via de site www.mijnrijbewijsB.be van de Vlaamse overheid. Dit was echter veel te theoretisch.
Ik heb dan op uw site oefenexamens gemaakt en dit heeft mij enorm geholpen. Door deze oefeningen heb ik een 46 op 50 gehaald.
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Stijn O. uit Meise

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het rijbewijs B theorie examen. Alle leerstof heb ik geleerd via de website gratisrijbewijsonline.be Zowel de theorie als de oefen examens hebben mij heel goed voorbereid op het echte examen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik het examen ging maken en ik ben geslaagd met 45/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Joyce O. uit Maaseik

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste meneer.
Beste mevrouw,
Toen ik 17 was deed ik voor de eerste keer mee aan het theoretisch rijbewijs en slaagde ik, maar spijtig genoeg heb ik dat toen laten verlopen. Daarna heb ik het jaren uitgesteld om opnieuw te ondernemen.
Nu, vier dagen geleden zette ik dan toch de stap. Ik koos voor jullie website omdat de theorie op een leuke en gestructureerde manier werd aangeboden en in combinatie met de oefenvragen kon ik op een mooi tempo vooruitgaan. Ik heb jullie leermethode tot op de letter gevolgd en gisteren (27/7) mijn kans gewaagd voor het échte examen.
Resultaat: 48/50. Enorm bedankt aan iedereen die deze website aanbiedt, up-to-date houdt en last but not least aan iedereen op het forum die op constructieve wijze vragen beantwoordt.
Gegevens:
• Naam: Ilyasse Boukraa
• Gemeente: 9080 Lochristi
• Punten: 48/50
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Ilyasse B. uit Lochristi

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Na het gebruiken van jullie site ben ik vlot geslaagd voor het theorie-examen, 49/50 als score.
Ik ben woonachtig te Tervuren.
hartelijke groeten,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Petrus M. uit Tervuren

RIJBEWIJS B – 47/50

Dag!
Gemeente: Gent
Punten: 47/50
Je leermethode heeft me echt geholpen om in het Nederlands te oefenen en voor te bereiden om het examen in het Nederlands te kunnen schrijven, aangezien ik alleen kennis van het Nederlands op niveau 2 heb.
Dankuwel!

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Nwokoro P. uit Gent

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
De oefenexamens hebben me zeer goed voorbereid op het examen. De lessen waren ook heel informatief met de juiste klemtonen op belangrijke informatie die nodig is voor het examen. Resultaat: 45/50.
Vele groeten.

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Diego F. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey,
Leren aan de hand van het boek gaat erg vlot. De online oefeningen erbij zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. Score: 47/50.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Wout V.R. uit Merksplas

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo!
Ik ben gedaan met mijn theorie exam in Kontich en wel geslagd met 47/50 na 5 dagen studeren. Ik ben super blij ermee. Jullie website, boek en forum zijn fantastich, juist perfect combinatie van text, visual en referentie links naar andere videos. Niet te overweldigend maar ook geen belangrijke informatie gemist.
Dus bedankt
Ter info: mij woon gemeente Antwerpen 2020.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Lan D. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben met 47/50 geslaagd voor mijn examen, dankzij jullie site. De oefenvragen en proefexamens waren een grote hulp. De filmpjes bij de lessen waren nuttig bij het leren en maakten het onthouden makkelijker. Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Sharon D.R. uit Lauwe

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben er van de eerste keer door met een 48/50 dankzij jullie site! De oefenvragen zijn representatief van de echte examenvragen en de theorie wordt op een beknopte maar volledige wijze gegeven (en volledig geupdate met rechtspraken enal ook!) Dankjewel aan mijn familie en vrienden om deze site aan te raden.
Groetjes,

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Barbara A. uit Wijnegem

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dankzij jullie handboek ben ik in het examencentrum te Haasrode met grote onderscheiding geslaagd in het theoretisch rijexamen: 48/50! (Zie adres + punten op foto).
Het is een super leermethode die een ideale voorbereiding is op het examen, en dit vooral door de vele oefenvragen en proefexamens die worden aangeboden.
Dank!

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Paul D. uit Blanden

RIJBEWIJS B – 47/50

47/50. Dit was voor mij de perfecte leermethode. Eerst goed de filmpjes kijken en daarna blijven die proefexamens maken en dan komt dit zeker in orde.

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Amelie A. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 49/50

Dankzij jullie lessen en het maken van de oefenvragen heb ik deze prachtige score kunnen behalen voor mijn theorie rijbewijs B. Score: 49/50. Heel erg bedankt daarvoor!!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Gabrielle D. uit Scherpenheuvel

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Mijn naam is Nienke P, Ik woon in Sint- Rita Damme en ik heb voor mijn rijbewijs B op jullie site geleerd voor het theorie examen. Ik heb ook het boek gekocht en op die manier optimaal gebruik kunnen maken van de site. Ik ben vandaag mijn theorie gaan afleggen en ben geslaagd met een score van 45 op 50.
Ik vind de methode heel goed door afwisseling tussen de korte duidelijke video’s, het leren in het boek en de oefeningen. Ook de proefexamens zijn heel handig en leerrijk.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Nienke P. uit Sint-Rita Damme

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben voor de tweede keer mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen. De eerste keer had ik enkel gestudeerd en geoefend met mijnrijbewijsb.be, een site die nochtans wordt aangeraden door de overheid. Helaas bleek daar heel veel informatie te ontbreken.
Na het eerste examen bben ik beginnen leren op jullie site en ben 2 dagen later gelukkig wel geslaagd met 45/50. Bedankt voor de duidelijke en volledige informatie!
Vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Fien B. uit Ranst

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij te leren op jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie examen. Ik heb 49 op 50 gehaald! Zeer goede uitleg en goede proefexamens!
Bedankt!

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Arvid W. uit Itterbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste meneer/mevrouw,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik officieel ben geslaagd voor mijn theorie-examen rijbewijs b.
Ik vond de aanleermethode zeer handig. Belangrijke zaken werden zowel in de filmpjes als in de oefeningen nog eens herhaald. Bovendien scoorde ik 45/50 op mijn examens. Theorie-examen op 15/07/2022 te Bree.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Mamadou D. uit Hamont-Achel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Door jullie hulp ben ik er door voor mijn theoretisch examen dus dank daarvoor.
De online lessen zijn zeer duidelijk en daarmee kan je op een snelle manier u examen doen.
Ik heb gewoon gevolgd wat ze vroegen van mij en in 4 dagen was ik geslaagd.

Dit is een zeer goede manier op leren.
PUNTEN: 47/50
Nog is bedankt.
Met vriendelijke groet

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Jelle B. uit Putte

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Vandaag heb ik mijn eerste poging gedaan voor het theoretisch examen rijbewijs B. Ik ben hiervoor met een score van 47/50 geslaagd.
Eerst heb ik uit het boek van autorijden van A tot Z geleerd, maar jullie online theorie met filmpjes heeft me nog meer geleerd. De oefenvragen waren ook handig om eens te testen of ik de leerstof wel begreep en dit hielp me verder.
Ik heb mijn examen op 20/07/2022 afgelegd in het examencentra van Brakel (9660). Ik had een score van 47/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Femke D.B. uit Brakel

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik ben tevreden met de lessen en examen die jullie aanbieden. Tijdens het examen waren er enkel twee vragen die ik fout had. Ik ben heel dankbaar voor jullie hulp. Geslaagd voor theorie-examen B met 44/50. Dank u!

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Tiago B. uit Hoogstraten

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb mijn theorie geleerd zonder handboek. Ik ben geslaagd met 48/50. Dit komt dankzij jullie goede website die ik heb gebruikt. Ik heb voor de oefeningen ook betaald.
Jullie methode heeft verschillende voordelen. Dankzij de filmpjes is het goed en duidelijk uitgelegd. Daarna kan je voor jezelf nog eens herhalen aan de hand van de tekst. Ook waren er veel verschillende oefeningen, dit zorgde ervoor dat ik goed voorbereid was op mogelijke vragen.
Ik heb jullie site ook al aan verschillende vrienden aangeraden.
met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Sytse H. uit Beveren

RIJBEWIJS B – 46/50

De leermodule is perfect up to date en zeer concreet. De perfecte cursus om te slagen voor het examen {46/50).

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Jarne S. uit Aarschot

RIJBEWIJS B – 48/50

Yuppie, ik ben geslaagd met 48/50. Deze website was super goed om te oefenen voor het examen. Het boek was ook goed om uit te studeren.

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Tuur W. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo mijn naam is sabri!
Ik heb het examen afgelegt en 46/50 gehaald,
De proef examens/uitleg met videos etc op jullie website heeft mij ongelooflijk veel geholpen! Heb de voorbije 3 dagen zitten studeren en ik wist zo goed als alles op het einde.
Heel erg bedankt!

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Sabri G.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Via jullie site ben ik geslaagd met 45/50. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor all de goede uitleg en de oefeningen.
Mvg

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Laureta M. uit Eeklo

RIJBEWIJS B – 45/50

Het is een zeer goede leermethode. Ik heb de methode van het boek gevolgd en ik ben direct geslaagd. 45/50.

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Lore W. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 48/50

Na de eerste poging meteen geslaagd met 48 punten.
Ik had eerst de website www.mijnrijbewijsb.be gebruikt om de theorie onder de knie te krijgen. Maar, na wat proefexamens kreeg ik toch het idee diepgang te missen. Ik ging daarom aan de slag op www.gratisrijbewijsonline.be en was na het snel opnieuw overlopen van de theorie, oefenvragen en proefexamens er sterk van overtuigd dat ik zou slagen. Dit was dan ook het geval, na slechts 3 dagen leren! Fantastisch!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Jeremie B. uit Riemst

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik slaagde op mijn theoretisch rijexamen met 47/50. Dit dankzij gebruik te maken van jullie geweldige site die mij werd aangeraden door vrienden.
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Kjell N. uit Ursel

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey,
Jullie leermethode is zeer goed. De filmpjes zijn zeer handig om alle leerstof makkelijk te onthouden. Score: 45/50.
Groetjes

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Filip D.B.

RIJBEWIJS B – 48/50

Yuppie, ik ben geslaagd met 48/50. Jullie website was super goed om te oefenen voor het examen. Het boek was ook goed om uit te studeren.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Tuur W. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

46 punten.
Ik ben heel tevreden van u methode, over je manier van lesgeven. Daarna is het echte examen makkelijker. Bedankt voor zo'n kans.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Diana S. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik vind jullie methode zeer goed en goedkoop. De filmpjes zijn ook super handig, want zo krijg je beter inzicht in de vragen.
Ik heb vrijdag 8 juli 2022 mijn theorie gehaald van het rijbewijs B. Ik heb een score behaald van 48/50.
Ik woon in de gemeente Diksmuide.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Julie F.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie ben ik op mijn theoretisch examen geslaagd. Ik behaalde 46 op 50. Jullie methode is gewoonweg super.
Ik heb het examen afgelegd te Brakel. Zelf afkomstig uit Geraardsbergen.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Kenny V. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste team,
Ik behaalde een score van 48/50 op mijn theoretisch rijexamen B. Ik wil jullie bedanken voor jullie helder handboek en voor de handige oefenvragen en oefenexamens. In combinatie met de filmpjes had ik slechts enkele dagen nodig om het examen tot een goed eind te brengen. Ik zou jullie pakket zekere aanraden aan anderen! Bedankt!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Daan D.R.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb de leermethode gevolgd en ben er zeer tevreden mee! De filmpjes en uitleg zijn duidelijk. Punt: 45/50.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Sofie M. uit Middelkerke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond jullie methode heel overzichtelijk en duidelijk. Je bouwt geleidelijk de theorie op waar bij andere methodes alles meteen samen komt. Echt een aanrader ook om het boek te nemen zodat je ook een papieren versie hebt! Theorie behaald met 47/50.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Lotte V.G. uit Vosselaar

RIJBEWIJS B – 50/50

Hey,
Dankzij jullie leermethode en de excellente en representatieve oefenexamens (waarvan ik er zeer veel gemaakt heb) 50/50 behaald.
Het is echt de moeite waard om een weekje één of meerdere codes aan te kopen en goed in te oefenen.
Het boek en de theorie is goed gestructureerd.
(deze reactie mag op de website)

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Jeroen B. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Graag wou ik laten weten dat ik dankzij jullie leermethode, van de eerste keer geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen B. Behaalde score van 45 op 50.
Jullie website is door verschillende mensen aan mij aangeraden en ik zou hem zelf zeker aan anderen aanraden.
Er is een goed evenwicht tussen de instructiefilmpjes en de uitgeschreven uitleg.
Ook de oefenvragen sluiten zeer goed aan met diegene op het examen.
Heel hard bedankt!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Lisa M. uit Duffel

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Hier het bericht dat ik geslaagd ben. Punten: 44/50.
Mening: Goede oefeningen, zeer overzichtelijk dat je kan oefenen les per les en het oefenexamen is ook zeer goed opgebouwd met duidelijke vragen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Wouter D.B. uit Lebbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben Maite H. uit Balen. Ik heb mijn theoretisch rijexamen gehaald met 49/50 met behulp van jullie website, de proefexamens en filmpjes.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Maite H. uit Balen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond de aanleermethode zeer handig. Belangrijke zaken werden zowel in de filmpjes als in de oefeningen nog eens herhaald. De dag voor het theorie examen heb ik verschillende keren de proefexamens herhaald tot ik meerdere keren na elkaar slaagde. Ook de extra filmpjes ter illustratie waren zeer duidelijk. De website werd aangeraden door vriendinnen en ik zou het ook verder aan iedereen aanraden!
Datum: 01/07/2022. Punten: 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Amber V. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste Team,
Heel erg bedankt voor jullie perfect methode zodat ik vandaag ben geslaged. Ik heb 48/50 behaalde.
Als ik kan dat doen dan mogeljik voor iedereen.
Nog eens hartelijke bedankt,

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Alia R. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste Gratisrijbewijsonline.be,
Dankzij jullie site ben ik eindelijk geslaagd voor mijn theorie-examen! Het heeft me 3 weken genomen om alle verkeersregels goed te kennen. Met behulp van jullie proefexamens en video’s, kreeg ik heel veel moed om de uitdaging aan te gaan voor het echte examens! Bovendien scoorde ik 45/50 op mijn examens. Ik kon mijn eigen ogen niet geloven…
Allemaal dankzij jullie !
Examencentrum: Sbat Brakel. Datum examen: 02/07/2022. Score: 45/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Nathan M. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik in 1 keer geslaagd voor het theoretisch rijbewijs B.
Behaalde score: 47/50. Examen afgelegd op 01/07/2022.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Ulrike U. uit Oudenaarde

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik legde op 30/06 mijn examen af en ben geslaagd met een score van 49/50.
De filmpjes zijn zeer duidelijk en eenvoudig uitgelegd en gestructureerd opgebouwd in verschillende lessen, de oefenvragen zijn accuraat.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Mehdi P. uit Bilzen

RIJBEWIJS B – 41/50

Goeddag,
Mijn namen zijn Tamutan B.F. en ik woon in 2390 Westmalle. Ik heb het examen op 01/07/2022 geschreven en ik heb gescoord 41/50.
groetjes

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Tamutan B.F. uit Westmalle

RIJBEWIJS B – 47/50

este,
Bedankt, jullie website maakte het zeer gemakkelijk en vlot om de nodige theorie te leren.
Ik heb het examen afgelegd op 28/06/2022 en behaalde 47/50.

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Emile R. uit Gullegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
jullie leermothode was zeer effectief en alles was goed uitgelegd. Ik heb 46/50 gehaald op 29/06.
Mvg

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Tanzila D.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb de voorbije week met jullie boek gestudeerd en ik ben mijn examen gaan doen van de eerste keer ben ik geslaagd met 47/50.
Ik vind jullie methode van leren echt goed ik heb er veel van geleerd met de filmpjes en dan leren in de boek en dan de vragen dankuwel.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Caro V. uit Hemiksem

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vond jullie methode en site zeer handig. Ik legde mijn examen af en behaalde een score van 49/50.
Met Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Jolien W. uit Roosdaal

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik heb 27/6 mijn theoretisch examen voor rijbewijs B afgelegd in Haasrode en ben geslaagd met 45/50. Ik vond het gemakkelijk om voor het examen te leren door de goede video’s en uitleg. Ik vind het ook heel goed dat het slechts 3 euro 50 is voor alle oefeningen en oefenexamens.
Bedankt voor de website.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Viktor T. uit Oud-Heverlee

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste gratisrijbewijsonline,
Ik heb jullie leermethode gebruikt die staat beschreven in het handboek. Het is erg fijn om via de video’s op de website uitleg en voorbeelden te krijgen over de theorie. Het handboek is een mooie aanvulling op deze video’s. Ook de oefenvragen en proefexamens zijn erg up-to-date.
Bedankt voor jullie duidelijke handboek en website!
Theorie-examen afgelegd op: 27/06/2022. Behaalde score: 50/50!

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Hanne S. uit Aarschot

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik ben geslaagd met jullie theorie boek en oefenvragen en proefexamens!
Ik wist bijna alles en vind jullie leermethode heel goed en ben er heel tevreden van. Ik geef men boek nu aan men zus zo zal ze zeker ook slagen! Mijn broer en zus deden het met een ander boek en behaalden minder.
Ik behaalde 47/50 op 23/06/2022.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Mathisja V. uit Hoouthulst

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Dankzij jullie leermethode ben ik bij mijn eerste poging direct geslaagd geweest voor mijn theorie. Ik had 45 op 50 punten.
Mijn naam is Stan D., ik woon in Oosterzele.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Stan D. uit Oosterzele

RIJBEWIJS B – 45/50

Hello there!!
Ik ben geslaagd dank zij u website 45/50.
U website is heel goed om theorie te leren en is echt goedkoop.
Keep it up!!
Mvg

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Halid O.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste mensen achter gratis rijbewijs online,
Bedankt. Ik ben geslaagd voor mijn theorie mede dankzij jullie site. Het geeft heel veel rust om na het studeren jezelf te kunnen testen.
Ik Virginie R. behaalde een mooie 49/50 op 21/06/22 te Roeselare.
Dankjewel.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Virginie R. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb uw boek gekocht. Ik vind de informatie nuttig. Uw leermethode is simpel en fantastisch. Ik heb de theorie examen voor het eerst op 22 juni genomen en in een keer geslaagd. Mijn score was 44/50. Ik woon in Borgerhout en ik heb de examen in Deurne genomen.
Dank u wel!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Michael A.A. uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik wil dit medium gebruiken om u hartelijk te bedanken voor het gebruik van uw platform om mensen zoals wij te helpen. Ik had je filmpjes op YouTube bekeken en de betaalde theorie-examens gedaan en dat was het dan. Ik ging voor het eerst schrijven en ik ben geslaagd. Heel erg bedankt.
Ik raad dit platform ten zeerste aan iedereen aan. Mijn naam is Magdalene I, ik heb mijn examens gedaan en behaald met een score van 43/50.
Bedankt
Kind Regards

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Magdalene I. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb eerst lessen moeten volgen doordat ik al 2 keer was gebuisd. Na mijn lessen heb ik ook hier de lessen nog eens doorgenomen en ondervond dat ik hier meer uitleg kreeg dan bij de lessen van de rijschool. ZEKER EEN AANRADER. Punten: 49/50.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Benjamin R. uit Oostkamp

RIJBEWIJS B – 47/50

Door jullie site ben ik nu wel door mijn theoretisch examen geraakt.
De eerste keer leerde ik met het boek: "Auto Theorieboek 2022 - België – Vlaams Auto Theorie Leren – Rijbewijs B voor Wagens" Ik haalde slechts 36/50. Nu met de site www.gratisrijbewijsonline.be ben ik geslaagd met 47 punten.
Bedankt.

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Carline V.H. uit Brakel

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vond jullie methode zeer nuttig. Ik legde afgelopen dinsdag mijn examen af en ben geslaagd. Behaalde score: 48/50.
Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Julie B. uit Wilrijk