Réactions

Quelques uns des nombreux reactions
a propos de notre methode

RIJBEWIJS B – 49/50

Geachte
Een hele grote shout-out en “dank je wel” voor jullie platform www.gratisrijbewijsonline.be.
Jullie website werd me aangeraden door de supervriendelijke mensen van het examencentrum zelf.
Na een eerdere niet gelukte poging met www.mijnrijbewijsb.be is het me vandaag, vrijdag, 3/12, wel gelukt om te slagen in mijn “herstelexamen” theorie rijbewijs B, met een score van 49/50.
Dank je wel voor jullie leermethode (zien, lezen, testvragen, proefexamens, …) die niet alleen voor jonge beginnende chauffeurs van toepassing zijn; maar ook gewaardeerd kunnen worden door mensen die al 10-tallen jaren met de wagen rijden en door een “onfortuinlijke misstap” genoodzaakt zijn om hun theorie- en later dus ook praktijk-examen opnieuw af te leggen.
Echt waar, top systeem! Trouwens zeker ook een aanrader voor mijn generatiegenoten die eens willen zien hoe ver ze staan met hun “kennis” van de huidige wegreglementering.
Nogmaals een dikke merci!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 4 december 2021 / Bert H. uit Stekene

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Dankzij jullie boek en leermethode heb ik theoretisch examen voor het rijbewijs B succesvol afgelegd.
Ik heb zowel jullie boek als website gebruikt voor mijn voorbereiding. Verder heb ik oefeningen na elk hoofdstuk gedaan en proefexamens op het einde.
Het is erg belangrijk om te weten dat ik maar 1 poging nodig had en direct 50 op 50 heb behaald. Het materiaal wordt duidelijk uitgelegd en video's met voorbeelden helpen enorm.
Ik raad iedereen dit boek en website aan.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Alena K. uit Putte

RIJBEWIJS B – 45/50

Door de leermethode van jllie site ben ik door met mijn theorie examen (45/50).
Heel gemakkelijk en uitgebreid uitgelegd.

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Christine A. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 47/50

beste,
door jullie site ben ik door mijn examen geraakt echt een top methode
ik heb het op 2 dagen voledig geleerd, heb ik mijn examen gedaan en heb 47/50 behaald
met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Rani M. uit Beerse

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste gratisrijbewijsonline
Ik behaalde 50/50 in het examencentrum van Heverlee.
De leermethode is efficiënt en doeltreffend. De filmpjes zijn telkens duidelijk maar ook kort waardoor ik mijn aandacht er gemakkelijk bij kon houden. Ik vond het fijn dat de vragen ook met stem geoefend konden worden, gezien dit ook de manier is waarop het examen verloopt. Op die manier wen je hier aan en aan hoeveel tijd je krijgt. De opdeling in verschillende lessen maakte het ook handig om te kunnen bijhouden welke lessen juist wel goed of juist niet goed lukten, om deze nadien nogmaals te overlopen. Het was zeer duidelijk wat er zou verwacht worden op het examen en de gerandomiseerde proefexamens kwamen hier ook goed mee overeen. Ik kijk alvast uit naar jullie praktijklessen!
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Emile D.C. uit Boutersem

RIJBEWIJS B – 43/50

Hei, ik ben Denise D, ik heb mijn theorie examen op 26 november afgelegd in Gent en ik heb 43 van 50.
Als een nieuwe moeder en buitenlander, was moeilijk om tijd te vinden... maar is wel gelukt. Ik heb alle lesses doorgenomen, ik heb alle oefeningen gedaan en proefexamens ook.
Mijn fouten in de theori exam waren vragen die ik niet volledig begrijp of de manier waarop de vraag was opgeteld was iets anders ... maar ben ik heel blij met deze leermethode, je leert op maat, een cursus dat je op je eigen tempo volgt.

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Denise D.

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik studeer nog Nederlands, werk en heb kinderen. Ik heb de bank code gebruik, voor 1 week gestudeerd ( 3 dagen intensive) en ik heb voor de eerste keer de theorie exam afgelegd vandaag ( 26/11/2021) in Kontich en ik ben geslaagd met 42/50 veel dank aan jullie site. Eerlijk te zijn, jullie leer method heeft mij de meeste geholpen. De uitleg videos zijn zeer goed en handig net zoals de oefenen vragen naar elke leer thema. Ik vindt het TOP! Ik was niet zeker of ik de eerste keer zal geslaagd zijn maar mijn buur heeft aan mij verteld over jullie website dat als ik dat gebruikt dan ga ik de exam onder de knie hebben. Toen ik de positive reactie van jullie website las, was ik hoopvol. Ik ben heel tevreden en ik zal zeker jullie site aan andere ook aanraden.
Mvg,

FORUM / vrijdag 3 december 2021 / Betty T.

RIJBEWIJS B – 48/50

Hey,
ik heb net het theoretisch rijexamen behaald (48/50). Het was pittig en soms een beetje onduidelijk maar dat is waarschijnlijk omdat ik nog niet te veel praktijk ervaring heb. Vooral het parkeren en het gebruik van de lichten haalde ik wel eens door elkaar, maar dat zijn dingen die waarschijnlijk logisch zullen worden door veel te oefenen. Op zich was de leermethode zeer efficiënt ook de filmpjes waren zeer handig en maakten de leerstof minder droog. Alleen heb ik gemerkt dat bij het leren via deze website bepaalde dingen wel meer up to date zijn dan de leerstof op de site van de overheid die gratis aangeboden wordt. Ik ben echt blij dat ik nu via deze website heb geleerd want ben nu dankzij deze leermethode de tweede keer wel geslaagd. Ik heb een visueel geheugen en tien jaar geleden kon ik gewoon antwoorden koppelen aan foto's maar nu ken ik de leerstof ook beter.
mvg

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Jana K. uit Vrasene

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Door jullie mega fantastisch, leuk en behulpzaam leerboek en website, ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen. Hoewel ik heel erg veel stress had heb ik door jullie leerplan toch een zeer goede score behaald, namelijk 45/50. Mijn complementen aan de auteurs van het boek! Doe zeker de groetjes aan Flor Koninckx(moest ik van mijn vader zeggen, geen idee wie die man eigenlijk is).
Vriendelijke groet

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Emma W. uit Lichtervelde

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik slaagde via jullie platform.
Eerst oefende ik via VAB en deed ik mijn examen en buisde ik met 36/50
Toen vond ik jullie platform 10X beter door de video s en vele oefeningen
Bedankt voor jullie goede website nu haalde ik 43/50
Bedankt

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Owen T.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Mijn naam is Lars O. Ik deed mijn theorie examen B op 22/11/2021 en ik behaalde 48/50. Ik woon in Broechem.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Lars O. uit Broechem

RIJBEWIJS B – 45/50

k heb een 45/50 gehaald. Ik vond het een super goede voorbereiding zeer content, met die filmpjes is het veel beter dan gewoon een boek lezen zeker een aanrader voor iedereen.

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Robin A. uit Onze lieve vrouw Waver

RIJBEWIJS B – 44/50

k vind de leermethode heel goed. na het inoefenen van de theorie krijg je meteen vragen. Hierdoor kan je aftoetsen of je de leerstof begrepen hebt en ondertussen krijg je inzicht over de situaties in praktijk. Door de vele oefenvragen met situatieschetsen leerde ik de theorie ook beter onthouden.
examen afgelegd in erembodegem met 44/50.

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Jente B. uit Wetteren

RIJBEWIJS A – 46/50

Beste,
Ik heb met succes mijn theorie examen afgelegd voor het motorrijbewijs A.
Via de website gratisrijbewijsonline.be heb gretig gebruik gemaakt van jullie lessen. Een week voor de eigenlijke examen ben ik gestart met alle lessen te volgen op de computer. Alles is eerst doorgenomen en dan de code aangekocht zodat ik de examenvragen onder de knie kreeg. Een dag voor het examen heb ik dit dan nog eens herhaald en met glans geslaagd met een score van 46/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Cliff S. uit Mol

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Door jullie boek en leermethode ben ik zonder moeite door mijn theorie examen geraakt. Ik behaalde een score van 48/50.
Super bedankt!

FORUM / donderdag 2 december 2021 / Yuna B. uit Gooill

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vind jullie methode top. Jammer dat handboeken zo snel achterhaald zijn, gelukkig zijn jullie website en oefeningen up to date. Score: 49/50

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Nesten D.M.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben Asmae R. en ik ben geslaagd (theorie rijbewijs b) voor de eerste keer al. Ik heb 48/50 gehaald. Ben zeer tevreden. De methode van leren was zeer goed, alles is duidelijk uitgelegd. Erg bedankt hiervoor heb 2x de code 3,5 gebruikt. Ik woon in Houthalen-Helchteren.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Asmae R.

RIJBEWIJS B – 45/50

Goed nieuws, ik ben dankzij jullie handboek en website met examenvragen van de eerste keer geslaagd met 45/50!
Ik vind jullie leermethode ge-wel-dig!
Dank jullie wel!!!

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Leslie A.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Op 17/11 ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs in Sint-Denijs-Westrem. Dankzij jullie overzichtelijke leermethode heb ik 47/50 behaald op mijn eerste poging. De filmpjes waren altijd zeer duidelijk en in combinatie met de oefenvragen en proefexamens kon ik de theorie echt goed onthouden. Zeker een aanrader!
Heel erg bedankt!
Mvg,

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Amber V. uit Sint-Denijs-Westrem

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik Wout G. ben geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs met een score van 43/50. Ik woon in Waregem 8790 .
Jullie leermethode is zeer doeltreffend, de filmpjes zijn zeer duidelijk alsook de theorie onder het video fragment.
Ik vond dit daarom een zeer goede website om te leren voor mijn theoretisch rijbewijs.

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Wout G.

RIJBEWIJS B – 46/50

beste
ik ben Manish N. en woon in kessel-Lo en door jullie website heb ik een 46/50 behaald. Ik vond jullie methode heel goed en duurde ook niet lang dat ik ik er door was en kon mijn examen gaan maken. Ook waren jullie oefeningen met code zeer behulpzaam. I
Mvg

FORUM / donderdag 25 november 2021 / Manish N. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen met een uitslag van 49/50.
Ik had als voorbereiding alle lessen bekeken en alle bijhorende oefenvragen gemaakt. Dit was de ideale voorbereiding waardoor ik van de eerste keer geslaagd was.
Mvg

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Mirthe N. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben heel blij met jullie site want met deze heb ik mijn theorie examen van het rijbewijs B gehaald. Ik had een score van 44/50.
Bedankt

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Andreea B. uit Temse

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb deze herfstvakantie mijn theorie-examen afgelegd. Ik heb jullie leermethode en boek gebruikt om de theorie te leren. Ik vond de filmpjes en de animaties heel erg duidelijk, ze geven een goed beeld van de theorie in de praktijk. Ik ben geslaagd met 48/50 en ik ben hier zeer blij mee.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Maud D.P. uit Sinaai

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag iedereen,
Ik vind dat de site je goed voorbereid op het echte examen! Eerst de theorie stapsgewijs te kunnen doornemen en daarna te oefenen met de oefenvragen, was heel behulpzaam.
Als je een vraag hebt of iets niet snapt is die vraag waarschijnlijk al gesteld op het forum en wordt direct alles duidelijker. De ad random proefexamen zijn ook echt up to date. Hierdoor kan iedereen op een goede manier oefenen en goede resultaten behalen. Behaald resultaat 46/50.
Bedankt!

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Saïda P. uit Kortenberg

RIJBEWIJS B – 46/50

46/50. Zonder de leermethode van jullie site zou het mij niet gelukt zijn zo snel en efficiënt de theorie voor het theoretisch rijexamen onder de knie te krijgen. Zeer tevreden over!

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Macy M. uit Ichtegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Via deze mail wou ik laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen voor rijbewijs B, en dat allemaal dankzij jullie website!!! Ik heb mijn theorie examen al vier jaar zitten uitstellen, maar het was nu hoog tijd om het toch eens te behalen. Veel vrienden hadden me jullie website aangeraden. Ze zeiden dat het echt de beste website is om jezelf voor te bereiden voor het examen en zelf zijn ze ook zo geslaagd geweest.
Ik heb de lessen meermaals beluisterd, alle tekst eronder meermaals gelezen, ik heb alle vragen met codes telkens opnieuw gemaakt en heb verschillende proefexamens gemaakt. Zo was ik echt heel goed voorbereid voor het echte examen. Ik kreeg uiteindelijk een score van 47/50 en ben daar enorm blij mee!!
Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede uitleg en vele tips!
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 24 november 2021 / Violetta Z. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb mij impulsief ingeschreven voor het theoretisch examen B. Dan ben ik beginnen oefenen via jullie site want deze had een vriendin mij aangeraden. Ik heb dus zondag en maandag de hele dag geleerd en het proefexamen minstens 10x gemaakt. Ik had het gevoel dat ik er klaar voor was en het is dus gelukt. Ik heb een 47/50 gehaald.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zondag 21 november 2021 / Nativa M. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Geslaagd! 46/50
De examensimulatie na de lessen en oefenvragen is ideaal, leuke afwisseling, ook voor iemand die minder goed kanconcentreren is leren op die manier langer vol te houden.
Kijk maar naar mn score, na 1ste poging.

FORUM / zondag 21 november 2021 / Jean-Michel T. uit Bossuit

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theoretisch examen. Ik heb alle filmpjes bekeken, elke les gelezen en dan de uitleg opgeschreven die ik minder of niet begreep. Alles staat ontzettend goed uitgelegd en vooral, up to date.
Na het overlopen van alle lessen ben ik begonnen aan de proefexamens. Ik merkte snel dat ik vaak heel domme fouten maakte. De fouten schreef ik weer op en las ik nog eens na. Na een 20 tal proefexamens met soms score’s van 50, maar ook van 41, ben ik naar het examencentrum gegaan.
Resultaat: 43/50 . Examen afgelegd in Kontich. En dat enkel met de website/filmpjes ZONDER handboek! . Dankuwel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 21 november 2021 / Jeffrey V.L. uit Duffel

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben mijn examen gaan afleggen in het examen centrum van Asse en ik kan met trots meedelen dat ik dankzij jullie website, oefenvragen en proefexamen geslaagd ben op het theoretisch examen, ik behaalde een mooie 46/50. Ik raad deze website iedereen aan daar alles mooi in hoofdstukken is opgedeeld en er duidelijke filmpjes bij elk hoofdstuk staan weergegeven, waardoor dit makkelijker leren is. Zonder jullie website had ik het zeker niet gekund.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 21 november 2021 / Rime S. uit Dilbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,
Punt: 48/50 Type: Theorie examen B
Mening: Ik ben super blij met uw leermethode. Het is effectief en gemakkelijk. Veel beter dan lezen alleen met het boek.

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Longqi L.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
mijn naam is: Maha A. en ik woon in Bredene.
08/11/2021 heb ik de theorie examen gedaan voor het eeste keer en ik ben geslaagd met 47 punten.
ik heb via jullie website goed, het was heel duidelijk en simple, ik spreek niet heel goed nederlands maar door veel te oefenen komt het in orde.
MVG

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Maha A. uit Bredene

RIJBEWIJS A – 45/50

Beste,
Mijn naam is Kjetil N. uit Geraardsbergen en heb via jullie site een mooie 45/50 behaald op de theorie voor een A rijbewijs.
Ik vind jullie manier van werken heel goed omdat de theorie eerst goed wordt uitgelegd en daarna kan men proefexamens maken om te zien of je de theorie wel echt onder de knie hebt.
Ook de feedback en verwijzing naar de cursus bij het maken van een fout was een grote hulp bij het leren.
Dank u voor de hulp !
mvg

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Kjetil N. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 47/50

Punten. : 47/50
Geweldig!!! Door jullie heb ik mijn voorlopige rijbewijs.
Thanks

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Toufik E.O. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Afgelopen dinsdag legde ik mijn theorie examen af, ik behaalde een 48/50 dankzij jullie site. Ik vond de filmpjes heel duidelijk, hierdoor kreeg ik een duidelijk beeld hoe het er al in de praktijk aan toe zou gaan. Door daarna de uitleg onder het filmpje te lezen die vaak een update krijgt en vervolgens alle oefenvragen te maken en enkele proefexamens leer je alles wat belangrijk is om veilig met de auto te kunnen rijden, ook las ik de les nog eens na in het handboek.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Julie G.

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey,
Dankzij jullie geweldige website ben ik geslaagd voor mijn theorie met 45 punten! Deze site raad ik zeker aan iedereen aan.

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Divine O. uit Merksem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Maandag 8 november 2021 heb ik mijn theoretisch rijbewijs afgelegd in Sint-Niklaas en ik ben geslaagd. Mijn behaalde score: 47/50. Jullie site is echt super handig tegenover veel andere sites.
Vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Marie H. uit Zwijndrecht

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Mijn naam is Edouard M. en ik heb mijn theorie gehaald op 48/50. Ik vind dat jullie leermethode super handig is, en de beste site waar je alle informatie over het verkeer kan vinden. Ik zou deze site zeker en vast delen met mijn vrienden want dit is de beste leermethode.

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Edouard M. uit Wezembeek-Oppem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Op donderdag 4 november ben ik het theoretisch rijexamen gaan afleggen en ben ik geslaagd met 46/50. Dit kwam door jullie goede leermethode. De combinatie van de theoriefilmpjes, het boek en de oefeningen werkte heel goed voor mij. Het was een heel erg handige en goede methode om te leren.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 16 november 2021 / Lauren A. uit Dadizele

PERMIS DE CONDUIRE B – 47/50

Aujourd'hui a 9h15 j'ai été passer mon permis de conduire B théorique et je l'ai réussie avec 47/50.
On m'avait conseillé le site et honnêtement c'est l'Ideal, j'ai étudié en 2semaines, la première semaine je n'ai fais que la théorie + les exercices et la deuxième semaine je n'ai fais que les examen blanc encore et encore et je l'ai réussie avec facilité, et en plus dans les examen sur le site et la réalité les questions sont dites de la même manière. Je recommande vraiment le site il est super complet et très efficace.
Merci!

FORUM / maandag 15 november 2021 / Tiffany D.

RIJBEWIJS B – 48/50

Vandaag voor de eerste keer mijn theorie afgelegd voor rijbewijs B. Geslaagd met 48/50 Heel blij dat ik via de handboek en site geleerd heb.

FORUM / maandag 15 november 2021 / Wendy uit Ronse

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik ben Milan D.V. uit Gingelom en heb via jullie site mijn theorie-examen voor het rijbewijs b gehaald! Op mijn examen had 49/50 (zie foto in bijlage). Dit was mijn tweede poging, Voor mijn eerste poging had ik via het handboek en de website van de VAB geleerd en had ik maar 35/50.
Jullie leermethode is zeer uitgebreid, het beeldmateriaal dat inbegrepen heeft helpt met het inbeelden van situaties en deze leren te herkennen. Het is ook leuk dat na ieder hoofdstuk oefeningen beschikbaar zijn die je een zicht geven of je de theorie onder de knie hebt. Nadat je alle theorie doorlopen hebt stellen jullie proefexamens beschikbaar waar de vragen ‘ad randum’ gekozen worden waardoor je eindeloze verschillende examens maken. Ik wil jullie hiervoor ten zeerste bedanken.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Milan D.V. uit Gingelom

RIJBEWIJS B – 50/50

Hey,
Ik heb via jullie site geleerd voor het examen en vond de manier zeer interactief en handig. Ik ben vandaag mijn examen gaan maken en ik was geslaagd dus ik zou deze site iedereen aanraden. Punten: 50/50.
Dankjewel

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Gitte P.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Bedankt voor jullie leermodule. Als student met dyslexie heb ik het heel druk met mijn studie en is het doornemen van een theoretische cursus voor het rijbewijs B een extra grote uitdaging. De video’s, compacte tekst op de website en de oefenexamens en -vragen (met stem) waren dan ook een grote hulp. Hierdoor heb ik uiteindelijk een 46/50 kunnen behalen. Examen afgelegd te Brugge, 46/50 gehaald
Nogmaals bedankt en Groeten

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Thibo B.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben Matisse S. en met behulp van jullie website, ben ik geslaagd op mijn theorie examen voor mijn rijbewijs B met een resultaat van 49/50.
Bij het studeren heb ik enkel gebruik gemaakt van jullie site, ik had dus geen ander boek en gebruikte ook geen andere site. Ik had de drie dagen code gekocht, maar ben eigenlijk pas de dag op voorhand begonnen met leren. Ik was dan ook ontzettend bang dat ik veel te laat begonnen was en heb toch wel een aantal uur aan een stuk moeten door studeren, maar jullie leermethode lag me erg en het is me dus gelukt!
Ik maakte mijn examen op donderdag 4 november. Zelf woon ik in Willebroek en heb ik mijn examen gedaan in Kontich. Ik behaalde, zoals eerder verteld, 49/50
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Matisse S. uit Willebroek

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Resultaat: 46/50. Ik vond de leermethode heel interessant en praktisch. Ik had het boek al van mijn broer en daardoor was het makkelijk toen ik via de bank code oefeningen kon maken.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Febe H. uit Munkzwalm

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Met de leerstof die ik heb geleerd, ben ik in één keer geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs. Punten: 44/50. Een efficiënte en gemakkelijke methode!
Met vriendelijk groeten

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Danae E. uit Oostduinkerke

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Ik ben 3/11/2021 mijn theoretisch examen gaan afleggen in Kontich. Hierop behaalde ik 50/50! Dit is te danken aan jullie website. Ik heb alles geleerd en alle oefenvragen gemaakt. Verder heb ik ook de proefexamens gemaakt. Jullie leermethode is dus echt heel goed!
Bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Samia B.T.E.K. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Goede avond,
Bij deze stuur ik een mailtje om te laten dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen met 46/50 na gebruik van zowel jullie handboek als de website.
Ik vond het zeer handig dat het boek zo aansloot bij de lessen online en dat er veel video’s / foto’s / animaties in stonden. Doordat het zo visueel weergegeven werd, was het makkelijker om te onthouden.
Nu ga in hierna mijn praktijkexamen inplannen, wat zeer spannend is. Alle tips zijn welkom!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Sofia S.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Awan S. uit Hulshout en ik heb mijn theorie examen afgelegd op 4 november 2021.
Ik ben dankzij jullie site en proefexamens geslaagd met 47/50 voor het theorie examen B.
Ik vond het zeer handig dat de lessen overzichtelijk gedeeld zijn in lessen en dat er vaak de belangrijkste dingen herhaald worden. De website is heel duidelijk en dat maakt het leren minder saai.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Awan S. uit Hulshout

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb jullie site gebruikt om te oefenen voor mijn theorie-examen en ik ben tevreden dat ik dat heb gedaan. De uitleg was helder en de vele examenvragen hebben mij enorm geholpen.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Fejga R. uit Beringen

RIJBEWIJS B – 50/50

Geachte heer,
Ik heb in Deurne mijn theoretisch rijexamen afgelegd en heb een 50/50 Behaald.
Ik vind jullie leermethode fantastisch en heb het al aan enkele vrienden aangeraden. In de toekomst ga ik jullie website ook nog zeker aanraden aan de gene die het nodig hebben. Ik heb eerst het boek doorgenomen en vervolgens de lessen op jullie site. Hierna heb ik ook nog alle oefen vragen gemaakt en een aantal proefexamen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Jasmine K. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Knappe site! Duidelijke filmpjes en uitleg, de vele oefenvragen/proefexamens hebben me zeker goed geholpen. Ook heel handig zijn de praktijkfilmpjes. Zeker een aanrader, deze leermethode! Resultaat: 44/50!
Bedankt!
Met vriendelijke groet.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Senne M. uit Rumst

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik stuur u om te laten weten dat ik gisteren geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen in het Brussels centrum te Schaarbeek.
Ik heb met jullie site (en boek) gestudeerd, en was heel onzeker, maar door jullie goede structuur, en super feedback op alle oefeningen, ben ik geslaagd! Ik zou het iedereen zeker aanraden en ook zeggen dat je u niet moet laten opjagen door mensen die het "op 1 dag doen", neem je tijd en doe alles op jouw tempo, deze site helpt u erdoor.
Resultaat: 49/50.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Katja D.M. uit Sint Pieters Woluwe

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben heel blij met jullie site want dankzij deze leermethode heb ik mijn theorie examen van het rijbewijs B gehaald. Ik had een score van 46/50.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Tessa B. uit Kerksken

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben erg tevreden over jullie site en handboek. Dankzij jullie leerwijze heb ik 48/50 kunnen behalen!
Mvg

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Emily S. uit Stekene

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,
Ik vind jullie studeermethode geweldig, het is super handig. Ik heb mijn theoretisch rijexamen gehad en heb 49/50 behaald!!! Dit door middel van jullie site. en zou graag jullie cd-rom in handen hebben.
Groetjes

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Liene P. uit Overpelt

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb in Geel mijn theorie examen afgelegd en behaalde 44/50. Dit heb ik te danken aan jullie handige leermethode. Door de online-lessen te volgen en daarna telkens de oefeningen te maken, was de theorie gemakkelijker in te studeren. Je kan je alles veel beter voorstellen op deze manier. Het theorieboek was slechts een aanvulling op de lessen, maar heb ik toch ook gebruikt. De online-proefexamens waren een zeer grote hulp om mijn kennis te testen, maar ook om eens te ervaren hoe zo’n theoretisch examen eruit ziet en hoeveel tijd je hebt om de vragen te beantwoorden. Ik ben blij dat ik alles op deze manier kon instuderen. Bedankt!

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Ruben C. uit Herselt

RIJBEWIJS B – 46/50

Gratis rijbewijs online was de beste methode om me voor te bereiden, ik heb met een aantal andere sites ook geprobeerd, maar de combinatie van het boek en de website van gratis rijbewijs online liet werkte veel beter. 46/50.

FORUM / woensdag 10 november 2021 / Lucas R.

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik vind jullie website in prachtige website is.
Ik kan niet goed Nederlands spreken toch na het studeren via deze website ben ik geslaagd. Punten :47/50.
Heel erg bedankt
Groetjes

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Malek A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben de 26/10/2021 mijn theoretische examen gaan afleggen, met de leerstof dat ik heb geleerd via jullie site ben ik er door met een score van 45/50.

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Glory M. uit Ninove

DRIVING LICENCE B – 48/50

Yesterday (28/10) I took my theorical test for Drivers license B and I passed thanks to your superb method and the practice exams. (48/50).
I really liked the visual help and the straight to the point theory with clear examples along with the many exams you provide (I bought the 10 day bank code and it was perfect).

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Mariana G. uit Denderleeuw

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben heel blij met jullie site en proefexamen. Het is heel gemakkelijk om te leren.
Ik heb op 27 /10/2021 mijn examen gaan aflegen en ik ben geslaagd met 44 punten.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Richmond A. uit Diest

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben William V. uit Halle en haalde 49/50 voor mijn theoretisch examen.
Ik vind het een zeer goeie site en raad dit iedereen aan!

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / William V.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Phuong N.K. uit Brecht en heb mijn examen gedaan op 20/10/2021 en heb 47/50 behaald. Jullie website is heel overzichtelijk wat het studeren zeer aangenaam maakt. De theorie met de video’s is wat de website al top maakt, maar de proefexamens dat je kan maken is zeer grote pluspunt erbij.
Met Vriendelijk groeten!

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Phuong N.K. uit Brecht

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vind de methode heel handig en zeker omdat je eigenlijk perfect op de hoogte gehouden wordt van alle veranderingen via de site. Als je de video’s bekijkt, kan je sommige dingen beter inbeelden.
Natuurlijk hebben de examenvragen heel veel geholpen bij de voorbereiding van het echte examen! Uitslag: 49/50. Dus bedankt daarvoor.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Daria O. uit Mechelen

DRIVING LICENCE B – 48/50

For me taking the exam was even more difficult since I did in Dutch while I am only an intermediate speaker. Before trying Gratis Rijbewijs Online I tried 2 other online platforms. I failed with a 34/50. After using your platform for exactly 6 days I felt ready and passed my exam with flying colors! Thank you!

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Ledjona G. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Ik ben jullie heel dankbaar want het is dankzij jullie leermethode dat ik slaagde voor mijn examen.
Ik heb examen afgelegd op 27 augustus en had een score van 48 op 50. Dit was een hele opluchting!
Ik woon in Kaster.

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Dorien D. uit Kaster

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb mijn Theorie examen in 1 keer behaald met hulp van jullie boek! Ik vond het een leuke en leerrijke manier om theorie te studeren. De uitleg was goed gegeven en de bijhorende filmpjes kwamen ook heel goed van pas. De proefexamens die ik heb gemaakt hielpen ook heel erg!
Ik heb mijn Theorie sinds 18/10/2021 en behaalde 43/50, en dat voor mijn eerste poging bij mijn theoretisch examen!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Emily M. uit Oosterzeel

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik volgde lessen bij CVO en studeerde met jullie website. Ik heb veel gestudeerd voor dit examen, erg gestrest omdat ik alleen een A2-niveau van het Nederlands heb. De woordenschat met betrekking tot autorijden totaal nieuw was. Jullie site heeft het meest geholpen, met veel het aantal oefeningen en de uitleg van de juiste antwoorden. Jullie examensimulator is heel goed. Ik heb de eerste poging het examen zou halen met 44/50 en ik weet zeker dat jullie site me enorm heeft geholpen.

FORUM / zondag 31 oktober 2021 / Tui T. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik moet zeggen dat ik veel heb gestudeerd voor dit examen, erg gestrest omdat hoewel ik een B2-niveau van het Nederlands heb, de woordenschat met betrekking tot autorijden totaal nieuw was. In mijn land van herkomst zijn er niet veel regels die hier wel zijn.
Ik volgde lessen bij VAB, kocht daar een boek en studeerde met jullie website. Van de 3 middelen om te studeren heeft jullie site het meest geholpen, met het aantal oefeningen en de uitleg van de juiste antwoorden. Jullie examensimulator is fantastisch.
Ik had niet gedacht dat ik bij de eerste poging het examen zou halen met 47/50 en ik weet zeker dat jullie site me enorm heeft geholpen.

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Marcela P.A. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo
Vandaag 21/10 moest ik mijn theorie examen gaan afleggen. Ik was super zenuwachtig maar het kwam allemaal goed. Ik vind jullie leermethode echt de beste. De filmpjes en de oefenvragen helpen je heel goed met het onthouden van de theorie. Punten 47/50.

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Yara G. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 45/50

Super site om je examen te leren. Allemaal heel duidelijk. Resultaat 45/50. Top!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Stef D.V. uit Wondelgem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Kay N. in Kessel-Lo. Ik heb mijn examen afgelegd. Punten: 47/50. Jullie site heeft me enorm geholpen. Bedankt!!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Kay N. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Op 15/10/2021 heb ik mijn theorie examen in Kontich afgelegd en ben ik geslaagd met een 45/50. Dit is allemaal dankzij uw leermethode gebeurd.
Op mijn eerste poging om het rijbewijs te halen had ik een 29/50, toen wist ik niks van gratisrijbewijsonline, ik had toen andere boeken gebruikt om te leren. Uw website is zeer duidelijk en heel leerrijk met theorie en oefeningen, waardoor het makkelijk maakt om te leren en te onthouden. Gelukkig ben ik uw website tegengekomen, dank u wel!

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Zahra A. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo!
Ik ben Arne M. uit Bevel. Ik heb op 15 oktober mijn examen afgelegd en ben geslaagd met 48/50. Ik ben super tevreden over de methodiek van jullie website; de combinatie tussen theorie en oefeningen zorgde ervoor dat het examen heel vlot verliep.
Bedankt!

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Arne M. uit Bevel

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb mijn theorie rijbewijs gehaald. Behaalde punten: 43/50. Ik vind jullie methode zeer handig. Het staat heel goed uitgelegd in de boek en jullie site wijst zichzelf uit.

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Anouck G. uit Heist-op-den-Berg

RIJBEWIJS B – 45/50

beste,
Dankjewel voor jullie site het heeft mij echt geholpen. 15/10/2021 examen afgelegd 45/50.

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Liza Vdz uit Balen

RIJBEWIJS B – 47/50

Geslaagd voor theoretisch rijexamen b :47/50 behaald
Heb 1 maal de volledige cursus gedaan zo als jullie voorstellen in het boek .
Was minder saai als andere cursussen en leerde vlot.
Wonend te Kortenaken

FORUM / zaterdag 23 oktober 2021 / Tim O. uit Kortenaken

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
De dag voor mijn examen ben ik begonnen met de lessen op jullie site te volgen samen met de oefenvragen. Nadien heb ik volop de vragen ad random geoefend. Ik heb meer bijgeleerd van jullie site dan het rijboek Wees Wegwijs dat ik kocht. Leren vanop de site lukte me ook beter dan een boek van 100 pagina's vast te nemen. Bij het laatste was mijn concentratie vaak zoek. Ook vind ik het zeer handig dat de lessen overzichtelijk gebundeld zijn in hoofdstukken en dat er vaak iets herhaald werd van vorige hoofdstukken. Kortom kan je zien aan mijn punten dat, hoewel ik niet echt tijdig begonnen ben, jullie site wel het verschil heeft gemaakt. Punten op theoretisch B : 48/50.

FORUM / zondag 17 oktober 2021 / Stien V. uit Denderbelle

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs (46/50) in Asse. Voor ik met jullie manier van studeren startte wist ik absoluut niks van auto’s of hoe ermee moest gereden worden. Maar door het gebruik maken van jullie uitleg video’s, het boek en daarna de testjes, kon ik reeds van de eerste keer slagen. Dit heeft me duidelijk geholpen en daarom wil ik ook graag jullie manier volgen voor het praktijk examen.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 oktober 2021 / Charlotte L. uit Asse

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben dankzij jullie boek, oefvragen en proefexamens geslaagd met 45/50 voor het theorie examen van rijbewijs b. Ik ben ontzettend tevreden over jullie leermethode. Dit was mijn tweede keer dat ik mijn examen heb afgelegd, de eerste keer had ik via een andere site geleerd en was ik niet geslaagd, maar door jullie leermethode ben ik geslaagd en wil ik jullie daarvoor bedanken.
Gemeente: Ik woon ik edegem en heb het examen in het examencentrum van Kontich afgelegd.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 oktober 2021 / Hafsa E. uit Edegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vond deze site echt heel goed. Ik heb 1 dag geoefend en ik was geslaagd voor het examen. Ik behaalde 44/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 oktober 2021 / Sari S. uit Aartselaar

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben Kato D. uit Heist-op-den-Berg en ik heb mijn theorie examen afgelegd op 6 oktober 2021. Ik heb 49 gehaald en dit allemaal door jullie site. Het is heel overzichtelijk en de hoofdstukken zijn goed opgesteld een echte aanrader dus.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Kato D. uit Heist-Op-Den-Berg

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op 7/10 behaalde ik mijn theorie examen. Punten: 44/50.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben geweest met het aanschaffen van jullie code.
Mvg,

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Luc C. uit Antwerpen

DRIVING LICENCE B – 49/50

Many thanks for the complete instruction. Although, I have been driving outside of Belgium for some time, I learned a lot from your
manual, it is really a must read reference for everyone !.
I tool my theory exam on 17 Sep 2021 easily passed with 49/50 points.

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Biniam W. uit Kalken

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo
Ik ben Dilara A. Ik woon in Herzele. Ik heb op 4/10 mijn examen afgelegd. Ik heb 49/50 behaald.
Jullie site heeft me enorm geholpen. Ik heb heel veel examens gemaakt. Alle oefening van elk hoofdstuk gemaakt en dit was het resultaat.

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Dilara A. uit Herzele

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Dankzij jullie geweldige uitleg op de filmpjes en de tekst eronder ben ik op 5/10 geslaagd op mijn theoretisch rijexamen in Erembodegem afgelegd! Score 44/50. Bedankt!

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Jade D.L. uit Herzele

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste gratisrijbewijsonline.be
Deze week deed ik te Wevelgem mijn theoretisch rijexamen voor de eerste keer, met succes! Behaalde punten 48/50.
Het leren en studeren van de theorie deed ik aan de hand van jullie website. Ik vind dat jullie site bestaat uit overzichtelijke filmpjes met gedetailleerde en duidelijke uitleg over wat precies moet gekend zijn voor het theorie-examen. Daarnaast waren de proefexamens zeer representatief ten opzichte van het echte theorie-examen. De uitleg bij een fout antwoord waren telkens logisch en konden me helpen de leerstof verder te beheersen. Bedankt!
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Willem N. uit Lichtervelde

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben dankzij jullie leermethode van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie examen.
Ik had een score van 46/50 en dus raad ik jullie methode zeker en vast aan aan andere mensen die hun theorie ook willen behalen.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 8 oktober 2021 / Milan Vd M. uit As

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn examen met een score van 45/50. Ik dacht eerst dat het theorie-examen niet gehaald kon worden omdat mijn Nederlands te laag was. Maar de video-leermethode en oefeningen hebben bewezen dat ik het kan. Eigenlijk vind ik de leermethode erg efficiënt en toegankelijk. Bedankt
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Yasser A. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo,
Ik ben Björn V. uit Huldenberg en ik heb gisteren mijn theoretisch examen afgelegd waarvoor ik geslaagd ben. Ik haalde een 45/50. Dankzij jullie site verliep mijn examen vlot omdat de theorie erg vlot Leert en de oefening een goede aanvulling zij daarop. Te samen zorgde het voor een ideale en volledige belichting op het rijregels en alles wat daar komt bij kijken. Danku!

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Björn V. uit Huldenberg

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
Ik had een herstelexamen te doen opgelegd door de rechtbank. Had 30 jaar geleden m'n theorie gaan afleggen in Asse toen het nog 30 vragen waren en op heel groot scherm met van die pointeerkaarten. Nu waren het er 50 ook afgelegd in Asse dankzij jullie site die heel praktisch en zeer gemakkelijk is uitgelegd heb ik vandaag 46/50 gehaald. Ik was keiblij!!
mvg

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Ann D.V. uit Bellingen

RIJBEWIJS B – 47/50

Jullie leermethode is echt geweldig! Ik heb vandaag 1/10 mijn theorie behaald met 47/50.
Mijn naam is Soetkin W, ik woon in Edegem en ik heb het examen gedaan in het examencentrum van Kontich.
Al mijn vrienden die nog hun theorie moeten gaan halen, ga ik zeker jullie site aanbevelen!
Groetjes

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Soetkin W. uit Edegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Goededag.
Ik ben jullie echt dankbaar. Dankzij julie site ben ik geslaagd op mijn theoretisch rijexamen. De uitleg op jullie site is zeer duidelijk gestructureerd dat je alles gemakkelijk terugvindt. Ik heb mijn examen afgelegd in Deurne en behaalde de score van 44/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Chaimae A.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik had jullie boek gekocht en jullie studeermethode volledig gevolgd. Ik heb ook geoefend op jullie online oefenplatform en wat heeft me dat enorm geholpen! Ik ben van de eerste keer geslaagd met 46/50. (examen afgelegd in SBAT Sint-Niklaas) Bedankt!

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Jelle VdP. uit Sinaai-Waas

RIJBEWIJS B – 48/50

Heb met jullie boek en oefeningen en proefexamens een score behaald vandaag van 48/50.
Methode van lezen kijken dan oefenen werkte perfect bij mij. Heb mijn examen in 2100 deurne op 27/09/2021 gedaan.

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Erik P. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik vind jullie leermethode heel goed. Het is zeer handig om de theorie zowel in tekstvorm als video vorm te hebben. De dagen wanneer ik wat moe was bekeek ik de video en de betere dagen bekeek ik de twee.
De eerste keer dat ik het examen ging afleggen had ik de theorie geleerd en enkel het proefexamen gemaakt ( meerdere keren). Ik had toen een 39/50 gehaald.
Deze keer heb ik zowel de theorie als de oefenvragen als het proefexamen en ik ben nu geslaagd met 45/50

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Ghizlane H. uit Machelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik vind jullie methode goed, ik vond het heel gemakkelijk met de proefexamens en de theorie dat ik op elk moment kon lezen. Alles was heel duidelijk.
ik heb mijn examen afgelegd en ik heb 46/50 gehaald, ik woon in Zemst.
Groetjes

FORUM / dinsdag 5 oktober 2021 / Marlène R. uit Zemst